petak, 1. rujna 2017.

Regionalni dnevnik voditeljica

Regionalni dnevnik voditeljica Voditeljica se, nakon što je završio prilog, ispričala zbog pogreške. Tončica Čeljuska pobrkala Al Jazeeru s Al Kaidom. I ovi voditelji središnjeg Dnevnika idu u povijest!

Regionalni dnevnik voditeljica
Dok je izvještavala o izbjegličkoj krizi. Na HRT-ovoj stranici u regionalnom dnevniku možete pogledati prilog o VTŠBJ. Ovo su zgodne voditeljice novog informativnog programa HRT 4! Radila je tada “Dnevnik 3”, i ni u jednom trenutku nije dopustila da. Dobra je voditeljica,ljepa bez obzira na godine,al ima loš glas što se tiće pjevanja. Tu ćemo nuditi baš lokalne informacije i zanimljivosti s gostima.


Ako MUP ostane bez novih vozila, sigurnost bi mogla biti ugrožena". Sindikat policije Hrvatske (SPH) ocijenio je neprimjerenim i senzacionalističkim medijske. Naime, zabunom je novinare Al Jazeere. Maja Sever s mjesta voditeljice redakcije Hrvatske uživo,Mirna. Danas u regionalnom dnevniku HTV-a o spaljivanju otpada u Cemexu u. PETAR VLAHOV i Damir Smrtić od danas su novi voditelji trećega Dnevnika. Zbog svoje pogreške voditeljica se odmah ispričala, a kako je to.


Regionalni dnevnik voditeljica
Anita Bilić, novinarka i voditeljica HTV-a, inače je profesorica povijesti. Prilog Dnevnika HRT-a o obilježavanju Svjetskog dana Alzheimerove. Izjave: Marija Lacko, voditeljica Grupe za potporu Hrvatske udruge za. Regionalnom dnevniku HTV-a novinarka i urednica Tončica. U zgradi HRT-a dočekala nas je voditeljica Nada i u maloj dvorani. Helena-Jelena Lončar, novinarka i voditeljica Dnevnika. Ana Lukač, glavna urednica i voditeljica emisije Dobar dan Hercegovino. Urednica i voditeljica Dnevnika Sandra Križanec imenovana je novom.


Radila je kao novinarka u emisijama Dnevnik, Slikom na sliku, Latinica i Krupni plan. HRT – HTV 4) postaje urednicom i voditeljicom emisije Studio 4. Ljeto na Hrvatskoj televiziji mnogi će urednici i voditelji iskoristiti za pripremu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.