utorak, 5. rujna 2017.

Simptomi loših dizni

Simptomi loših dizni Simptomi loših dizni Zagreb14 stu 2011Podešavanje dizni kod TDI diesela? Simptomi loših dizni ili loše instalacije. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu21.

Simptomi loših dizni
Simptomi loših dizni
Missfire je kad u momentu nema paljenja, kod. Ako nisu, odnesi ih makar da budeš siguran da je sa njima sve u redu.
Simptomi loših dizni
Uređaj za čišćenje i testiranje single point i multi point električnih dizni za ubrizgavanje goriva kod benzinskih motora kao i plinskih dizni. Kako se manifestuje neispravnost neke od dizni kod (klasicnih) dizel.
Simptomi loših dizni
Imam mozda isti problem,pa me zanima ako ti nije.


Svaka dizna kao svoj parametar ima kolicinu goriva preliva. To je gorivo koje nije ubrizgano u cilindar, nego je vraceno putem preliva u rezervoar. PS: Vrlo chesto zna da bude dihtung na glavi da ispusta i daje iste simptome. Koji su najsigurniji pokazatelji da sa njima.

Simptomi loših dizni
Simptomi loših dizni
Ler, ubrzanje, pustanje gasa i slicne situacije, sta se desava? E sad znam ja da to košta od 100-150 evrića po dizni, al jel to uzrok drmusanja. Nadam se da nema ove simptome, ali kako vidim, to kod svih. Redovno ispitivanje ulozaka dizni Dizne za ubrizgavanje su potrošni delovi: treba ih.


Mogući simptomi zaprljanosti brizgaljki su: povećana potrošnja goriva. Imam utisak kao da se gusi: vergla bez. Dizne da zaljevaju dimio bi ti dosta crnog dima kad radi. Pozdrav, Prosle nedelje sam cistio dizne, auto bolje vuce na putu, ali ujutro nece da upali kako treba. Kao i kod injektora, najveći uzrok kvara na pumpama je loše gorivo. Mozda nisu dizne, mozda je pumpa visokog pritiska koja može da se.


Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću, zamolio bih vas da mi pomognete da napravim ispravnu odluku oko kupovine automobila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.