subota, 9. rujna 2017.

Slastičarnica mak na konac

Slastičarnica mak na konac Pratite nas i dalje na našim društvenim mrežama. Mak Na Konac˝ je slastičarna izvornih namirnica. Zaštitni znak slastičarnice Torta MNK, biskvit od maka, reska marmelada od.

Slastičarnica mak na konac
Našli smo se nekoliko puta i… tako je nastala moja slastičarnica. Iako u ponudi ima klasične kolače, rade i slastice za. Ali ne radi se samo o Petrinoj slastičarni.


U subotu su bile promotivne cijene zbog otvorenja, mislim da sam to i pročitala negdje ili su.

Slastičarnica mak na konac
Spremljeno u privremenu memorijuSlično18. A možda još tjerate mak na konac s Bauerovim romansiranim makom. Djelatnosti: Slastičarna - kolači, sladoled, čokolade, slastice. SLASTIČARNICA VINCEK -vis à Vis by Vincek tradition&quality since 1977. Martina Bračić, vlasnica lanca slastičarnica Torte i to ima pet lokala u. Mak na konac" - također jedna zdrava varijanta modernih slastičarni. Ja ti recimo mogu preporučiti slastičarnicu Orijent za najbolji sladoled. Hotel Prijeko Palace Dubrovnik; - listopad, 2014.


U kombinaciji s ostalim raskošnim okusima, mak može itekako zablistati!

Slastičarnica mak na konac
Slastičarnica Mak na Konac nas uvjerava u drugačije, gdje su torte od maka u. Predivna tortica za koju definitivno vrijedi pravilo manje je više. Danas vam donosimo pregled naših omiljenih slastičarnica u. Definitivno preporučujemo Mak na Konac, javite nam svoje dojmove! Ili možda slastičarna za koju se kunete da je mrak u ZG-u? A sto se tice slasticarne u Zgu moku ti preporucit "Mak na Konac", Ulica popa. Berislav Lacković Kulinarsku profesiju započeo je u hotelu.


Ne bih sad tu htjela tjerati mak na konac. Ustvari to dakle i nije slastičarna kakvom se predstavljaju nego je samo prodavaonica kolača. Hrvatskog festivala hrane i vina koje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.