utorak, 5. rujna 2017.

Spojno polje u trafostanici

Spojno polje u trafostanici Spojno polje u trafostanici Spojna polja (dva sustava sabirnica). Dvopoloţajna vakuumska rastavna sklopka (za spojno polje). Samoinicijativno dežurni uklopničar u trafostanici. Glavni elementi distribucijskih mreža (zračni i kabelski vodovi, trafostanice). SN sklopnog bloka distribucije prema. Preko spojnog polja priključeni smo na postrojenje 30 kV u ingerenciji ODS Elektra. Zagreb, a zatim kabelskim vodovima u trafostanicu Jarun gdje postoje tri. Bez obzira što trafo poljem u potpunosti upravlja distribucija, upravljanje je ispitano i onemogućeno.


NA PROVODNIM PLOČAMA U TRAFOSTANICAMA. V sabirnice podijeljene su sekcijskim spojnim poljem. U trafostanicu ulaze i izlaze vodovi (vazdušni i kablovski) za napajanje raznih. Postrojenja za unutrašnju montažu smeštena su u zgradama koje se u tu svrhu grade pa su. V u TS Plat izvedeno je od dvostrukih uzdužno.

Spojno polje u trafostanici
TR1 i TR2), spojno polje i mjerno- sekcijsko polje.


Prekidači u 110 kV poljima (=E1) spojno-mjerno polje, (=E2) Trogir 1, (=E3) Trogir 2, (=E4) TR1. Ukupno je samo na trafostanici izvedeno 57. Za potrebe mjerenja i zaštite u spojno polje =H9 ugrađuju se obuhvatni strujni mjerni. Za više od 40 godina postojanja MINEL. Moduli spojnog polja i dva vodna polja nalaze se u zajedničkom kučištu. Utovar, prijevoz, istovar i smještaj u trafostanicu transformatora do 630 kVA. Ključne riječi: ograničavač struje kvara, struja kratkog spoja, spojno polje, trafostanica. Kao i kod Bitole 2, cjelokupni proces ostvarivanja projekta morao je biti obavljen dok ostala polja u trafostanici nesmetano rade.


FAULT CURRENT LIMITERS IN DISTRIBUTION NETWORKS. BiH, trafo polja, spojna polja za industrijske trafostanice. U proizvodnom programu za distribuciju električne energije imamo: inox.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.