srijeda, 20. rujna 2017.

Spona volana cijena

Spona volana cijena Danas mi javljaju iz servisa da su mi otisle spone volana i da ih treba mijenjati. Cijena materijal+ruke cca2500kn u ovlastenom servisu. Proizvodnja i servis spona i krajnika za teretna, terenska, osobna vozila, autobuse, traktore i.

Spona volana cijena
Cijena je izražena bez PDV-a SPONA Zagreb bavi se proizvodnjom i servisom spon. Kvrckanje u volanu19 objava12 ožu 2011Golf IV17 objava10 velj 2011HITNO! Popravak letve volana ili zamjena novom? BMW E90 spone volana","rh":"njuskalo.
Spona volana cijena
Zglobovi, krajnici, spone volana za traktore","rh":"njuskalo. Aksijalni zglob, šipka spone upravljača SPONA VOLANA - Euroton avtodeli","rh":"euroton.


Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Letva volana važan je dio na vozilu. Najčešći kvarovi su istrošeni krajevi spona, kuglasti zglobovi, deformacija spona i zupčaste letve, luft između. DELPHI Index: TA1154 Opis: Krajnik spone volana LIJEVI -106, 305II, 605, AX, Saxo, Xantia, XM DESNI-206, 307, C4, 65,00kn. Pogledaj ponudu trgovina i usporedi cijene letvi volana! Spona je onaj dio koji ide od krajnika do letve volana, u servisu. Evo, otšla mi je letva volana i treba je zamijeniti.


Spona volana cijena
Imam problema s odlukom da li uzeti novu letvu volana koja košta 9000kn ili staviti. NAPOMENA: U sve cijene je uračunat PDV. To je ludilo cijena, pa za reparaciju uzimaju toliko. SVE CIJENE SU AKCIJSKE ZA GOTOVINSKO PLAČANJE CIJENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA I PODLOŽNE SU PROMJENAMA BEZ. J1, J2 – Kugle ovjesa; J3, J8, J9 – Oscilirajuća ramena; J6 – Spone stabilizatora;. Molim cijenu prednje i zadnje garniture gumenih selena za Honda civic coupe EJ2. Riječ je o proizvodima koji nude zavidnu razinu kvalitete, i ono što je vrlo bitno – po povoljnoj cijeni. Slobodno možemo ustvrditi da se Comline.


REMONT LETVI VOLANA ARANDJELOVAC 064 5209151. Možda je samo kraj(nastavak) letve volana? Cena te spone je smešna u odnosu na celu letvu(15ak eur). Mada ako to ne vidiš odmah onda ne. Kocioni cilindar i servo volana Ford Sieera 1. Delovi skinuti sa auta pre 5 godina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.