četvrtak, 21. rujna 2017.

Sportski volan njuskalo

Sportski volan njuskalo AUTOTAPETARIJA - Ručica mjenjača - VOLAN - sjedala. Prodajem sportski volan,u odličnom stanju, ispoliran i lakiran,bio na Fiat 126 pase i na još stariji. Bio je na golfu 1 cabrio a može i na druge vw sa širokim dosjedom.

Sportski volan njuskalo
II▻MALI SPORTSKI VOLAN SA NABOM VOLAN BEZ PACKE NA SEBI. II▻sportski volan drveni -drveni sportski volan u solidnom stanju -znači nije. II▻Glave za sportski volan Glave volana za Hondu Civic Opel Golf i druge automobile. Prodajem Momo Corse sportski volan za auto, volan je na novo tapiciran, cijena volana je 500kn, a cijena glave volana za Opel je 200kn.


Sportski volan njuskalo
Dakle prodajem komplet sve sta je potrebno za stavit sportski volan na alfu 156. Koni sport, prednji sportski amortizer (jedan komad) sa podešavanjem tvrdoće za audi A3, TT, golf 4. Prije 8 sati - II▻Glava za Sportski Volan Mazda Prodajem novu glavu za sportske volane, glava ima dva. II▻MOMO glava za sportski volan glava za vw ili audi sa manjim zupčanikom. II▻Bmw 3 E46 sportski volan Bmw 3 od 98-01g sportski volan sa komandama za radio i. Nova zapakirana koža za volan Cijena 60 kn. Upravljačku ploču, servo za mali sportski volan, klimu, radio i ostale stvari kojima se auto ulizuje vozaču lako smo zamislili. Sportski volan promjera 360 mm i 18mm nazubljenog priključka.


Baš je takav osjećaj sjesti za volan automobila koji se proizveo u samo.

Sportski volan njuskalo
Hrvatskoj zaljubljenik je u sportske. Vidio sam bas takvu jednu supru koja ima volan na desnoj strani i. Volan je atraktivan, potpuno uščuvan i neoštećen, na BMW-u "kockici" bio je. Tražite servis po fer i povoljnim cijenama? Umjesto stražnjih bubinih svijetala idu LED lampe. Molydon servisi nude po vrlo povoljnim cijenama usluge servisa i prodaje auto dijelova.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.