petak, 1. rujna 2017.

Špula kompresora klime cijena

Špula kompresora klime cijena Uopće ne pali kompresor,majstor veli 100% špula na kompresoru cijena. Meni se cini da klima malo radi ali da nema snage, isto kad da kvacilo. Audi a4 - Page 625 objava18 ruj 2014Popravka klime24 objava28 svi 2009Više rezultata za forum.

Špula kompresora klime cijena
Spremljeno u privremenu memorijuSlično12. II▻Špula kompresora klime astra vectra focus Prodajem navedenu špulu. Prodajemo nove hladnjake vode i klima uređaja po najpovoljnijim cijenama za sve modele vozila , prov.


KOMPRESOR KLIME HLADNJAK KLIMA UREĐAJA.

Špula kompresora klime cijena
II▻Spula kompresora klime(citroen) Nova spula kompresora klime za citroen vozila Zvato na 099. Zalewanie olejem kompresora klimatyzacji Sanden SD7V16 - Duration. Opel, Banja Luka, 56 KM, Dujelovi za auto. Da li se i promjena ulja u kompresoru klime radi sa onim uređajem kad se spoji. Tako da je zamijenio remenicu i ležaj i naravno nova špula. Mozda ti je otisla spula kompresora klime(elektromagnetna spojka) ,javi kad odes. Jel to realna cijena ili se ipak može jeftinije proći?


SANDEN - jedan od najvećih svjetskih proizvođača kompresora za vozila, kombi vozila. Ponuda kompresora klime obuhvaća kompresore za osobna vozila do.

Špula kompresora klime cijena
Najvažniji dio klima-uređaja je kompresor kojeg pogoni klinasti ili mikro. Elektromagnetni svitak (špula), služi da pravovremeno ukopča kompresor. Ukoliko se radi o zamjenskom kompresoru cijena “pada” na oko 950 KM. E sad, zapekao ležaj na kompresoru klime (kvačilo) ili je riknuo. Pokvario mi je se kompresor klime na Laguna III 1. Mozda je otisla spulna kompresora, ako si siguran da kompresor dobija struju.


Zanima me koliko to od prilike moze da me kosta ako je spula? Opela je 52 eura, sto znaci da je kod. Za pošten pregled kvara, procjenu, i lijepu cijenu?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.