nedjelja, 10. rujna 2017.

Stubišni automat cijena

Stubišni automat cijena Minimalna prodajna količina: 1 Kom. II▻stubišni automat prodajem nove automate za rasvjetu 3komada cijena po. Predstavljamo Vam stubišne automate iz proizvodnje Ellaba.

Stubišni automat cijena
Elektronički stubišni automati STA namijenjeni su prvenstveno za uključivanje stubišne rasvjete. Stubišna vremenska sklopka, 0,5-12min, 16A, Stubišni automat – Aparati za redanje – Mrežna instalacija. Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru. Sjedište Zadar: 8-16h, Pon - Pet tel.
Stubišni automat cijena
STUBIŠNI AUTOMAT CRM-4, 230V, 30s do 10min, 169,00 kn.


Spajanje stubišnog automata Sam svoj majstor. U slučaju da trebamo da rasvjeta ostane upaljena moramo koristiti inpulsni relej (bistabil) ili stubišni automat koji ima mogućnost rada kao bistabil. Elektronski stubišni automat sa najavom (upozorenjem) pred isklop. Dugo držanje tipkala će ugasiti automat (funkcija uštede energije). Slavonski Brod Inovacije i nove tehnologije (Stubišni automat s mikrokontrolerom). Elektromagnetski automat elektromagnet vremenski mehanizam kotva elektromagnet a opruga živin kontakt priključna kutija. Stubišni automat je uređaj koji služi za automatsko isključivanje stubišne rasvjete na stambenim ili poslovnim objektima.


Pritiskom na tipkalo, stubišni automat.

Stubišni automat cijena
Koristi se za ukopčavanje stubišne rasvjete u stambenim zgradama i njezino iskopčavanje nakon isticanja. STELLA - stepenišni automat i bistabilna sklopka u jednom kućištu! Cena je iskazana u dinarima, po KOM, PDV je uračunat. Mene sada muči problem stubišne rasvjete u mojoj zgradi koja ima 14 spratova a koja je podeljena na tri stubišna automata 1-3; 4-7; 8-14;. Prodaje se Stepenišni Automat kao gotov i ispitan modul na profesionalnoj.


Izgradite svoj dom uz našu pomoć, ali po Vašoj mjeri. Stepenisni Vremenski Automat ETI Potpuno ispravan elektronski stepenisni vremenski automat. Imam vise komada u ponudi a cena je za jedan komad. Navedene sustave često je moguće izvesti koristeći samo jedan logički modul, a pri tome nije potreban ni stubišni automat ni vremenski relej, a ožičenje je. Aukcija "POTPUNO NOV STEPENISNI AUTOMAT HAGER" je arhivirana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.