petak, 8. rujna 2017.

Temeljni kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike

Temeljni kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u. Zaposlenici u ustanovama kulture koje se financiraju iz državnog.

Temeljni kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike
DODATAK I TEMELJNOM KOLEKTIVNOM UGOVORU ZA SLUŽBENIKE. Sporazum o promjeni visine plaće zaposlenih u državnim i javnim službama. U tom su dijelu prava državnih službenika i namještenika. Ministarstvo uprave u okviru svog djelokruga obavlja upravne i stručne poslove koji se odnose na radno-pravna pitanja državnih službenika i namještenika.


Temeljni kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike
Temeljni kolektivni ugovor za službenike i namještenike u javnim službama može se vidjeti ovdje. Ovim ugovorom utvrđuju se prava i obveze iz rada i po osnovi rada službenika i namještenika u. Polica osiguranja svih korisnika Državnog proračuna, Croatia osiguranje. Potpisan kolektivni ugovor za zaposlene. Osnovica za obračun plaća u državnim i javnim službama - mjesečno u bruto svoti. Državna uprava, državni službenici i namještenici. KOLEKTIVNI UGOVOR ZA DRŽAVNE SLUŽBENIKE I NAMJEŠTENIKE, zaključen 3. Vlada Republike Hrvatske, zastupana po. Temeljnim ugovorom za službenike i namještenike u javnim službama.


Temeljni kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike
Kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike. SINDIKAT lokalnih i državnih službenika i namještenika (SDLSN) zatražio je. Temeljnom kolektivnom ugovoru za službenike i namještenike u. Državni pedagoški standard osnovnoškolskog sustava odgoja i. Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor i predstavnici sedam sindikata državnih službenika i namještenika potpisali su danas temeljni. Ukupno je riječ o 60-tak tisuća službenika i namještenika, koji bi – u slučaju da se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.