četvrtak, 21. rujna 2017.

Topling kotlovi na pelet

Topling kotlovi na pelet Projektovanje, proizvodnja i instalacija toplovodnih i parnih kotlova i metalnih. Pogon: Drvo, Ugalj, Lož Ulje i Pelet. Namjenjeni su za centralno grijanje manjih stambenih i porodičnih kuća, lokala i manjih proizvodnih.

Topling kotlovi na pelet
Topling kotao na cvrsto gorivo 90 KW. Peć na centralno grijanje na piljevinu, pelet ili mljevenu slamu - Duration: 1. Kotlovi na pelet predstavljaju dobru zamjenu za kotlove na lož ulje. Gorionik na pelet, SJEČKU i ostalu bio-masu S.
Topling kotlovi na pelet
Kotlovi tipa TKP su savremene konstrukcije i dizajna, izrađeni od atestiranih. Proizvodnja kotlova na pelet i drvo je indentično zastupljena. Planiram kupovinu kotla na pelet, pa me interesuju vasa iskustva sa.


Toplivodni kotlovi na pelet – Biotopling, snage 60-500 kW; Industrijski kotlovi na. Junko grupa preporuĉuje pelet ruba 6-8 mm i duţine 10-30mm. Kotao namijenjen za sagorijevanje peleta. TOPLING, Prnjavor, Bosna i Hercegovina. Odlučili ste se ugradnju kotla na bio masu, ali još uvijek ne možete odlučiti koju opciju odabrati - kotao na drvene cjepanice ili kotao na pelete. Procitao sam dosta tema o grejanju,izboru kotla,instalaciji automatike.

Topling kotlovi na pelet
UPUTSTVO ZA UPOTREBU Toplovodni kotao.


Razred kotla po EN: 303-5:2012 : 5; Gorivo: lesni peleti; Termična moč: 9,15 kW do 33. Maribora, ki se je odločil za prehod na ogrevanje z obnovljivimi viri - lesnimi peleti in nakup. IMAMO PONUDU PEĆI I KOTLOVA NA PELETE I KOTLOVE NA DRVA RAZNIH. Pričakujete tudi lahko, da bo življ. Ovaj kotao je redizajniran kotao na pelet tip BT. Konstrukcijski kotao je identičan kotlu tip BT. Takođe se radi u snagama od 25, 40 i 50 kW.


AMD SCONTO-BRČKO samo za Vas nudi sve vrste peći i kotlova na čvrsto gorivo (drva i ugalj) kao i na pelet.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.