nedjelja, 3. rujna 2017.

Turbo benzinac forum

Turbo benzinac forum Vidim da se naveliko priča da nije dobro za turbinu ako ugasiš motor čim se parkiraš. Kako ide LPG sa ovim najnovijim turbacima i kompersorima? Iznenadni i nagli porast cijene dizelskog goriva te daljnji tehnološki razvoj benzinskih motora s prednabijanjem snage.

Turbo benzinac forum
Automobili i saobraćajSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu23. Benzinski motori s prednabijanjem snage oduvijek su bili nešto posebno. No, automobile opremljene turbo benzincima koji daju ogromne. Mana starog turbo benzinca je bila mali stepen kompresije sto je izazivalo turbo rupu i povecanu potrosnju u gradu gde motor dosta vremena.
Turbo benzinac forum
Vidim da su u poslednje vreme jako popularni turbo benzinci male kubikaze, pa me interesuje da li neko ima iskustva u poredjenju njih sa.


Izvinjavam se ako negde pise o tome, ali evo sta me muci - zanima me da li znate kako ovi noviji turbo benzinci stoje sa kvarovima? Ako mislis na istu kubikazu, to ne moze da se poredi, turbodizel je zbog svog. Kod octavie ne razmišljam o benzincu 1. Dizelaši su obično osetno skuplji, mada ni turbo benzinci nisu jeftini; držanje. To sto ti trazis od auta ima samo Turbo dizel ili turbo benzinac. Da je turbo benzin pa ja, al obični benzinac jok! Drugi, gradski auto mi je benzinac i premda ima 500 ccm, 20 KS i 300.


Forum Nacionalne Klase - Powered by vBulletin.

Turbo benzinac forum
Radije bi benzinca baš zbog gasiranja i slično, ali sa druge strane dizeli su toliko sad dobri. Koliko san sazna smart vise ne koristi mercedes turbo disele nego. Za ove nove benzince kazu da su bolji. Bravo ima odličan dizajn, visoku kvalitetu izrade i zanimljiv mali turbo benzinski motor sa 150 KS. Dizajn i kvaliteta izvedbe i vozna svojstva. Savetujemo Prednosti i mane benzinaca i dizelaša Mada se sve glasnije priča o. Međutim, vozila na benzinski pogon sa direktnim i turbo ubrizgavanjem imaju znatno manje.


I ne podcenjujte kompetenciju ovog foruma! Turbo dodatak zbog boljih performansi, Veća ubrzanja s klasičnim motorom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.