nedjelja, 3. rujna 2017.

Uvala luka ugljan

Uvala luka ugljan Uvala je okružena borovom šumom u kojoj možete pronaći. Dobrodošli na stranice online vodiča za plaže na otoku Ugljanu i Pašmanu. Najpogodnija uvala je ona u Mulinama u prirodnoj zavjetrini i sigurnosti koju su davno.

Uvala luka ugljan
Lokalna luka Muline smjestila se na zapadnoj obali otoka Ugljana. Uvala Luka je pješčana plažana na zapadnom kraju Ugljana. U Ugljanu ima nekoliko pješčanih plaža, a najljepše su u uvali Cinta, Mostir i Juzna Luka u Mulinama. Poznati su restorani koji nude domaće specijalitete.


Uvala luka ugljan
Hrvatska - Ugljan je malo mjesto na istoimenom otoku. Naš ga je fotoreporter Luka Gerlanc našao na Ugljanu, gdje sa obitelji odmara u luksuznoj vili u uvali Čeprljanda. Mjesto se proteže po uvalama od kojih se ističu uvala Mostir, uvala Ćinta i Luka u Mulinama. Naselje i lučica, nalaze se 11 km sjeverozapadno od Preka, broj. U središnjem dijelu sjeveroistočne obale otoka Ugljana nalazi se naselje Lukoran, smješteno uz središnje polje i slikovite uvale. Imaš stvarno par dobrih plaža i nekoliko super skrivenih uvala. Odaberite luku u kojoj želite komunalni vez: Bregdetti; Diklo; Draženica; Foša; Jazine; Kukljica - otok Ugljan; Luka Božava.


Općina Kali smještena je na južnom dijelu otoka Ugljana u Zadarskoj. Najbolja mjesta za kupanje su plaža Mostir, uvala Luka, uvala Suha i uvala Ćinta.

Uvala luka ugljan
Vela Lamjana u kojoj se nalazi istoimena ribarska luka i gospodarska zona. Ostrvo Ugljan je sastavni deo zadarskog arhipelaga i ujedno je najbliže ostrvo. Jači N i NW vjetrovi stvaraju valove u uvali. Uplovljavanje: Boravak: Manja plovila mogu pristati uz unutarnju.


Općina Preko smještena je na otoku Ugljanu, u srcu Dalmacije. Uvala – luka Lukoran, posebno vrlo dobra operativna obala, zaštićeni su od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.