utorak, 5. rujna 2017.

Variraju okretaji na leru

Variraju okretaji na leru Dakle, imam problem sa variranjem obrtaja u leru, ne uvijek, ali javlja se to variranje od nekih 200-tinjak okretaja i to me u zadnje vrijeme. Povecani okretaji - nije elektronika - Forum. Okretaji variraju ili zbog loseg motorica ler gasa, ali najcesce nije u. Ako ti okretaji variraju u leru, ili kad stisnes kvacilo i skoci ti dole jako, tamo do 500 pa onda natrag gore do 1 000 pa onda do 800, onda ne radi. TS nemirno radi i okretaji variraju20 objava31 srp 2010156 1. Okretaji motora sami variraju između cca 700-900 okretaja u. Spremljeno u privremenu memorijuSlično19.

Variraju okretaji na leru
Novi motoric ler gasa stigao prije nekoliko dana i danas sam. To je standardni zahvat bordnetz managmenta, podiže broj okretaja.


Cudno mi je da na tako malim okretajima uopce rade. Vjerovatno trose manje u leru zbog toga. Tako cu i ja svoga polako zagrijati na radnu. Naime na ler gasu mi variraju okretaji u toj mjeri da se cijeli auto zatrese. Automobil me dobro služi, nekih većih problema do sada nisam imao, ali mi je sada u zadnje vrijeme motor počeo nemirno raditi. Nakon toga auto u praznom hodu nepravilno radi, okretaji se povećavaju i smanjuju. Inače ne primjećujem neke druge probleme, a majstor mi je rekao da je otkazao nekakav motorić za ler gas. JTD 105 i uvijek mi je 850 obrtaja ler gas.


Auto u ler radi OK, veoma retko se desi da u ler obrtaji variraju. Kad je motor zagrijan, okretaji variraju od 500 do. Inace trza mi u voznji na niskom gasu,pa sam zamjenio kablove i svjecice,sada je malo povozitiji i lakse startuje,ali problem sa ler gasom je i dalje tu,sad. Po ugradnji plina variranje se nastavilo ali samo na benzinu, dok na. Problem sa ler gasom, nemiran rad u leru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.