petak, 8. rujna 2017.

Volan za pc sa mjenjačem

Volan za pc sa mjenjačem Volan za pc prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: volan za pc. Volan je dobiven za rođendan, ne koristen zato sto ima nastavak za ps, a ne za PC, ima mjenjač i pap.

Volan za pc sa mjenjačem
Igraći volan je odličan dodatak za igranje trkaćih igrica te je vožnja automobila ili formule s. Birati možeš volane u kompletu s papučicama gasa i kočnice te mjenjačem. Volan Speedlink BLACK BOLT- Racing Wheel PC - MAXI PONUDA. Opis: Gaming volan za PC Precizne pedale za gas i kočnice Kompatibilan sa svim.


Kompaktni racing volan sa mjenjačem brzina. Kvaliteta izrade je jako dobra, osim što mjenjač nije baš uvjerljiv, iako je unutra mehanizam zapravo dosta. Forum › HardwareSpremljeno u privremenu memorijuSlično7. Moze se ukljuciti u komp,ima rucna mjenjac za brzine gas kocnica. Volan pc Thrustmaster Ferrari Wireless GT Cockpit 430. USB volan sa papučicama i mjenjačem, prodaja ili zamjena.


Prodajem volan sa menjačem i nožnim komandama GEMBRID-USB Steering Wheel. Kupujem volan za PC pa sam odlučio prvo ovdje pitati za preporuke. Karakteristike - Tip: Volan Povezivost: Žični Interfejs: PC, Xbox 360 Tasteri: 11 programabilnih tastera.

Volan za pc sa mjenjačem
Logitech G920 Driving Force Racing volan za igranje. Uporedite cene za Volan Za Pc, najbolja ponuda nekoliko stotina prodavnica. Najpovoljnije cene volana za igranje. Online prodaja, šok cene, uštede, kupovina na rate. Volani za PC, Xbox, Sony Playstation.


Kad smo kod mjenjača, Flappy paddel mjenjač je i dalje na volanu, te kod. Pored volana se nalazi ručni mjenjač koji iskreno i nismo baš previše koristili. Ovaj volan također je kompatibilan sa PC, PlayStationom 2 i 3. Ostalo Volan presvučen kožom (28 cm) Pedale: gas, kočnica i kvačilo (od nehrđajućeg čelika) Dual-motor Force feedback. Sekvencijalni 6-stupanjski mjenjač. USKupi ID #490Volan, gas-kocnica papucice, rucna-mjenjac za PC. Sa okretom od 900 stupnjeva i mjenjačem brzina osjećat ćete.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.