subota, 9. rujna 2017.

Xenon svjetla za auto

Xenon svjetla za auto Auto tuning farovi, svjetla i žarulje u oglasima sa slikama i cijenama svjetala za. Xenon HID Kit Set Svjetla Canbus H7 H1 H4 H3 H11 HB3 HB4 Auto Kamion. Kada su se xenon svjetla pojavila kao potpuni tehnološki novitet za prednja glavna svjetla automobila, kao njihovu najveću prednost u odnosu.

Xenon svjetla za auto
Ksenonska svjetla sjajna su stvar - rasvjetljavaju cestu čak dva i pol puta. Kupit ćete par novih halogenih svjetala, popraviti auto i voziti dalje. K xenon žarulje, za automobile sa originalnim bixenon. Xenon kit 9-32V za automobile i motocikle.
Xenon svjetla za auto
Ugradnja xenon svjetala za automobile po povoljnim cijenama.


Savjetovanje, od odabira do konačne ugradnje po željama kupca. Homologacija za svjetla s izbojem u plinu zahtijeva da je vozilo opremnjeno. Takvi sistemi se mogu montirati na sve novije automobile. Na test nam je stigao paket s Auxbeam LED žaruljama za automobil, a u. Xenon svjetla su postala standard kod većine automobila. Ovo nije neobično jer tvornička LED ili Xenon glavna svjetla iziskuju. Neoriginalna "xenon" svjetla više ne prolaze na tehničkom pregledu. Xenon žarulje daju jasno bijelo svjetlo, koje je slično dnevnom svjetlu, što uvelike doprinosi boljoj vidljivosti prilikom.


Xenon svjetla za auto
Kupuj povoljno Svjetla za automobil online na Svjetla za automobil. Auto d1s prednja svjetla farova Xenon HID žarulja 35W 8000k. Najbolji izbor vrhunskih Xenon osvjetljenja za vaše vozilo u ponudi na svijet-medija. XENON SET CANBUS H1 H7 H4 D2S 4300k 6000k 8000k XENONI. Auto LED trake dnevna svjetla L oblik COB 2X. D2S, D2R, D2C, D4S i D4C zamjenske Xenon žarulje za automobile, autobuse i kamione koji imaju tvornički ugrađene Xenon farove: boja osvjetljenja od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.