nedjelja, 17. rujna 2017.

Zootopia na hrvatskom

Zootopia na hrvatskom Sastavljan od stambenih naselja poput luksuznog Sahara Skvera i hladne Tundra četvrti, on. Glavne uloge: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman Jezik: engleski. U životinjskom gradu Zootopiji, brbljavi lisac željan.

Zootopia na hrvatskom
U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti štogod požele. Zootropola je grad kakav još niste vidjeli. In a city of anthropomorphic animals, a rookie bunny cop and a cynical con artist fox must work together to uncover a conspiracy.
Zootopia na hrvatskom
Moderni životinjski metropolis Zootopia je grad kao nijedan drugi na svijetu. U njemu postoji nekoliko velikih kvartova poput Sahara trga i Tundragrada, te sve.


Zootopia (2016) Online sa prevodom Od najveceg slona do najmanjeg goropad , grad Zootopia je sisar me. Disney Queen; 12 videos; 36,233 views; Last updated on Oct 25, 2016. Nakon nekoliko teasera, izašao je trailer za Disneyjev animirani film Zootopia u kojem se po prvi put vide glavni likovi. From your greatest elephant for the smallest shrew, town of Zootopia is really a mammal town where different pets stay and succeed. NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj. Najzad crtani koji obecava, inace su i crtaci u zadnje vreme KATASTROFA. Nova animirana avantura sa životinjama kao glavnim junacima stiže u kina.


Video najava za film "Zootopia" stigla je za sam početak 2016. Stigao je prvi teaser trailer za crtić Zootopia o civilizaciji koju vode životinje i koja ne poznaje ljudski utjecaj. Disney presents an action-comedy adventure set in the all-animal city of Zootopia. Glavni junaci su (zečica) policajka. Determined to prove herself, Officer Judy Hopps jumps at the chance to crack.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.