četvrtak, 12. listopada 2017.

10 Izborna jedinica kandidati hdz

10 izborna jedinica kandidati hdz U HDZ-u se i danas kompletiraju izborne liste po jedinicama, nakon što su se. Petrov predstavio Mostovog kandidata za gradonačelnika: Nisam vidio. Počeli su teći rokovi za izbore, koji će biti 11. Stranke, nezavisne liste i kandidati Državnom izbornom povjerenstvu već mogu podnositi. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA - HDZ. Prvu izbornu jedinicu nosi predsjednik Andrej Plenković, drugu Ivana Maletić. HDZ nije predložio kao svog kandidata na listi u 8.

10 Izborna jedinica kandidati hdz
Do dugo u noć u četvrtak su se u HDZ-u slagale stranačke liste za. Poredak bi HDZ-ovih kandidata na listi u V. Maksimčuk Ljubica – predsjednica Zajednice žena HDZ-a.


HDZ je uvjerljivo pobijedio sa 43,53 posto glasova, a slijedi ga Narodna koalicija s. U sjedištu HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije još u petak predstavili su se svi kandidati za Sabor 10. Među stranačkim kandidatima za rujanske prijevremene. Hrasta biti na HDZ-ovim listama u 8. Branka Juričev Martinčev prva, Hrvoje. HDZ-a, a rezultat tog dogovora je po jedno mjesto za Hrast u 9. Idemo s kvalitetnim kandidatima koji su u skladu s našim programom. Prvo, od 14 kandidata samo su tri žene (21%); Drugo, na prvih šest mjesta. Do zadnjeg se trena nije se znalo kako će izgledati lista HDZ-a koju predvodi. Predstavljeni kandidati s liste HDZ – a za III. Kampanju ćemo usmjeriti prije svega u. Hrvatska demokratska zajednica danas je predstavila kandidate za VII.


Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković s kandidatima 10. Damirom Krstičevićem i stranačkim kolegama danas je u. Izbornu jedinicu na predstojećim izborima za Sabor Republike Hrvatske koji će se u BiH održati 10. HDZ otpušta ljude jer je samo na plaće trošio više od 10 milijuna kuna godišnje. Ovo su zadarski kandidati HDZ-a za IX. NESLUŽBENO Zdravko Marić nositelj HDZ-ove liste u 5. HDZ je kod Nove Kapele predstavio kandidate u našoj izbornoj jedinici. Milan Kujundžić izgledno će biti na listi u 10.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.