petak, 27. listopada 2017.

4Dportal kontrola illuminata i subliminalne poruke

4dportal kontrola illuminata i subliminalne poruke Da bi svijet funkcionirao, potrebno je da postoji netko tko će kontrolirati bankarstvo, ekonomiju, medicinu, školstvo, religiju i dr. Subliminalne poruke su poruke koje percipiramo ispod praga svjesnosti tako da ih oko ili um ne. Kontrola illuminata i subliminalne poruke.

4Dportal kontrola illuminata i subliminalne poruke
Nikola DUPER: Cenzura je nepotrebna, u modi je kontrola. POUCNOOOO Saznajte ko ustvari upravlja gotovo svim na. BORIS POTAPOV EKSKLUZIVNO ZA 4DPORTAL: Novi svjetski poredak je napravio kaos u Jugoslaviji. Sofisticirana kontrola uma pronašla je tako polazišne osnove.
4Dportal kontrola illuminata i subliminalne poruke
Riječ je ponajviše o subliminalnim porukama koje pojedinci prijieciraju na mase, a među njima je i. Illuminati and the structure of this reality.


Igra je slična monopolu iako kompliciranija. Cilj igre je preuzimanje kontrole nad svjetom. Stanley Kubrick ili karte sa subliminalnim porukama koje su danas uveliko u opticaju (ako se pogleda vidi se da je na karti subliminalno napisano sex). Među svim komentarima izdvojio sam par poruka narodu poput: „Mi smo na. Njegova svrha je da zarobi ljudsku vrstu kroz indoktrinaciju, strah i kontrolu. Kako se finansira vaš 4D portal, a kako hrvatsko izdanje Nexusa? Rik Clay, bloger od 25 godina, koji je samo načeo illuminati temu, ubijen je.

4Dportal kontrola illuminata i subliminalne poruke
Takav sistem im omogućava nevjerovatan nadzor i kontrolu ljudskih bića.


NWOa koji ću si izmilsiti onda propis. Zato se u filmovima najavljuju kroz subliminalne poruke, a u vestima se ključni pojmovi vezuju za katastrofe. Sublimirano znači "ispod praga", jer nam se poruke prenose na nivou koji svesni um ne registruje, ali podsvesni to svakako čini. Možda nismo svjesni toga, da filmovi i reklame mogu sadržati suptilne poruke, koje na nevidljiv način kontroliraju naše ponašanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.