subota, 28. listopada 2017.

Auto slabo vuče uzbrdo

Auto slabo vuče uzbrdo MEdjutim nekada auto je apsolutno lijeno, skroz slabo vuce. DakleM, sta bi moglo biti, sto su dizelasi startniji uz brdo od mog. Dok po ravnom ide ko zmaj i sve je ok. Izbacivanje belog dima dok se auto ne zagreje zimi15 objava12 tra 2012Radna temperatura motora- Problemi sa hladjenjem i. Posudio sam susjedu automobil, a on ga je vozio uzbrdo i pod opterećenjem u trećem stupnju prijenosa. Imam problem sa karburatorom ili je nesto drugo,auto slabo vuce,sta bi moglo da. Nisam isao na auto put, ali tesko vuce uzbrdo - odvezem ga ponovo do.

Auto slabo vuče uzbrdo
Ono sto mene puno vise zabrivanja je sto auto ponovo slabo vuce. Na primjer kada vozim uz brdo auto mi se puno grije a jedva ide, moram voziti nizim brzinama da bih mogao ici, jednostavno se vidi da nema.


Imam nedoumicu: Stvar je u tome da auto (vectra b 1.8 16v) trokira. Pozdrav ekipa trebal bi jedan brzi help. Danas upalim auto i odjednom užasno slabo vuče, kao da je izgubio 30 konja. U poslijenje vrijeme opazio sam da mi uzbrdo slabije vuče i da neće upali. Prešao je 180000 km,ne dimi,auto radi OK samo što na uzbrdici neće uključi. Mislim da sam ga sa tim i kupio tako. Gusenje motora20 objava18 sij 2014P 407 slabije vuče20 objava11 ožu 2013307ica slabo vuče20 objava24 sij 2011Više rezultata za peugeot-klub.


Auto slabo vuče uzbrdo
Do otprilike 3000 obrtaja ne prima gas, nikako ne vuce, jedva savladava. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu28. Da li auto trza, dimi, naglo povuče pa opet ostaje bez snage? Max brzinu lako postiže,auto ne dimi i. Ujutro kada skuter upalim i krenem na laganu vožnju dok se ne ugrije vuče odlično uzbrdo 40-50. I tako kada odvozim đir uzbrdo od jedno. Pozz svima imam problem koji pokusavam da resim vec duze vreme ovako escort 98 td, auto dosta slabo vuce, uzbrdo se bas gusi i ne ponasa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.