srijeda, 18. listopada 2017.

Izrada kundaka za karabin

Izrada kundaka za karabin Ponosni smo što Vam u suradnji s Vjekoslavom Vidovićem možemo ponuditi novu uslugu – izradu kundaka po mjeri. Vjeko je majstor koji iza sebe ima par. Oprema za lov, navlaka za kundak, karabinska, 061741352.

Izrada kundaka za karabin
Izrada kundaka, Lukavac, 200 KM, izrada kundaka. IZRADA I REZBARENJE KUNDAKA - SAČMARICA. II▻izrada kundaka za lovacko oruzje izradjujem kundake za sve vrste lovackog oruzja.


Lovački karabin prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Izrada kundaka za karabin
Postaj Naslov: Materijal za izradu kundaka 07. Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsize. Izradjujemo kundake za sve tipove i. DETALJ SA KUNDAKA ZA ZASTAVU KARABIN. Vaš lovački "karabin" postane još bolji, skup je to radnji koji. Neki stari karabini imaju čvrsto povezanu cijev i kundak te tu treba paziti da se pri. Najbolje drvo za izradu kundaka lovačkog oružija je: orah, ali i ti ima.


Ako radite kundak kod Bobana u Sevojnu kod Uzica necete pogresiti kundak na kipp-u i na karabinu m 70 ja sam. Kazu stolari da je super za izradu kundaka za pusku ili korice za pistolj.

Izrada kundaka za karabin
Poštovani posetioci, nova prezentacija preduzeća Meteor Still je u fazi izrade. Trudićemo se da svakog dana unesemo nove informacije i. Materijal koji se koristi za izradu kundaka: Drvo je tradicionalni materijal kojim se najčešće izrađuju kundaci. Izrada web sajtova, priprema za štampu i izrada digitalnih knjiga. I ja koristim Payoneer pomoću kojeg me plaćaju klijenti širom sveta.


Jedna od delatnosti našeg tima je ručna izrada kundaka za sve tipove lovačkih pušaka i karabina. Kundake izrađujemo od najkvalitetnije orahovine koja raste u. Puska stara 3 godine i uradjen je nov orahov kundak. Na prodaju lovacki karabin Zastava M70 cal 30-06 (sa dva obaraca). Kundaci za lovačke puške, podlošci za lovačke trofeje, rasvjetna. Najznačajniji dio obrtne djelatnosti vezan je za izradu kundaka za lovačke puške – karabin i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.