subota, 21. listopada 2017.

Kinetički zglob passat cijena

Kinetički zglob passat cijena Prije 3 dana - II▻HOMOKINETIČKI ZGLOB GOLF 5,OCTAVIA 2, PASSAT (05.-) (+ MANŽETA+MAST). Kinetički zglob za Audi,Passat,Škoda Superb. Poluosovine i homokinetički zglobovi su rak-rana automobila sa.

Kinetički zglob passat cijena
KM do 100 KM, ali je cijena homokinetičkog zgloba i do 10. Trgovina sa autodijelima i dodatno auto opremo. Naručite online ali nazovite 01 777 67 63.


Dakle: vilice, ramena, spone, seleni, kuglasti zglobovi, homokinetički zglob, glavčine itd.

Kinetički zglob passat cijena
Volkswagen Passat Caravan (2000 - 2005). Homokineticki zglob, skidanje, zamena Audi- URADI SAM! Da li neko zna koliko je homokinetički zglob za Passata b5. Aukcija "Vw passat b5 HOMOKINETICKI ZGLOB" je arhivirana. Amortizer gepeka za VW POLO 86c karavan. Pre par meseci počeo je da se čuje desni homokinetički zglob i naravno kupim novi i. Sad da li je homokinetički ili menjač nisam siguran pa bih pitao vas, ako se neko sustretao sa tim.


Jetta, Lupo, Passat, Polo, Sharan, Touran, TouaregNiska cena, visok kvalitet. Gdje bi mogao kupiti kineticki zglob i koliko bi me kostala zamjena, auto je Passat 98.

Kinetički zglob passat cijena
Kod mene cijena zgloba za 90 konja 106 km a za 110 konja 115 marki. Cijena je sa PDV-om plus poštarina‏. Ako je manžeta potrgana, iz nje je iscurila mast koju treba nadomjestiti čim prije ili će se uništiti homokinetički zglob. Zanima me cena visko spojke i zadnjih pločica i diskova za Passat b5.


Opširnije: VANJSKI ZGLOB PASSAT KINETIČKI ZGLOB AUDI ! Dakle, dvije te originalne sipke, homokineticki zglob i ruke - 2900kn. Polovni Auto Delovi i Rezervni delovi na jednom. Citam post i imam identican problem na Passatu 2002. Zbog ovoga su na cijeni stari majstori, koji se bave uzrokom a ne. Passat ima prostranu i udobnu kabinu idealnu za putovanja, a spisak motora je poduga?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.