ponedjeljak, 16. listopada 2017.

Licitacija automobila 2016

Licitacija automobila 2016 PROMOTIVNI ČLANAK Licitacija rabljenih vozila u organizaciji TRCZ-a 8. Telegramov reporter Raif Okić izvještava s nedavno održane aukcije vozila u državnom vlasništvu, a prošao je cijeli proces kupnje, od pregleda automobila. Vršimo licitacije polovnih automobila, provodimo javna nadmetanja na području Zagreba, Splita itd.

Licitacija automobila 2016
Javna prodaja Porezne uprave odnosi se na javnu prodaju pokretnina popisanih od. TVRTKA TRCZ automobili u subotu, 24. Kupci će moći licitirati za vozila raznih marki koja su se upotrebljavala u Ministarstvu zdravlja. MUP-a, pojedinih ministarstava, HEP-a.
Licitacija automobila 2016
Javna dražba 122 vozila državnih institucija održat će se u subotu, 3. Kazališta na Pešćenici (KNAP), izvijestio je. TRCZ LICITACIJA - popis vozila i slike.


P-1616 Komplet novih prstena za LADU SAMARU. Otuđenje rashodovanih, neupotrebljivih motornih vozila Poreske uprave. Moped za 200 kuna, Audi za 4 tisuće eura - Početne su to cijene za više od 80 rabljenih vozila koje je država stavila na javnu dražbu. PRODAJA DRŽAVNIH AUTOMOBILA Licitacija nakon procene. Općine Molve provesti će se usmeno javno nadmetanje – licitacija za automobil Audi A6. Prodaje se putnički automobil Volkswagen, tip Passat, broj šasije WVWZZZ3BZYE131444, disel, Eur.


Licitacija automobila 2016
Razgledavanje prijevoznih sredstava: 01. Hrvatska vlada, Sabor, pojedina ministarstva, ali i javna poduzeća ponudili su na javnoj aukciji građanima. Javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za robu Područnog carinskog ureda Osijek, vozila, 13. JUGOKOMERCIJA» ODRŽAVA JAVNU PRODAJU – LICITACIJU POLOVNIH TERETNIH I PUTNIČKIH VOZILA NA ADRESI NOVI SAD. Rashodovana vozila u lotovima Bloka Promet u NIS a. Telekom Srbija" prodaje 94 rashodovana vozila, čije se početne cene. Za učešće u postupku licitacije i kupovinu vozila, sva zainteresovana.


JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA PRODAJU RABLJENIH MOTORNIH VOZILA- drugi krug-.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.