nedjelja, 22. listopada 2017.

Maltezer osobine

Maltezer osobine Iako sitne građe psi su to koji vole. Temperament i najizraženije osobine maltezera. Stoga, dobrom zdravlju treba težiti svaki vlasnik kao i uzgajivač maltezera.

Maltezer osobine
Maltezer – neumorni pas koji obožava da se mazi. Osobine zdravog psa su: zdrava koža, sjajna dlaka, hladan i vlažan nos, tjelesna. Kasnije je maltezer malo izmijenio izgled i osobine. Karakteristike, ishrana, osobine, karakter, veličina, visina, težina, životni vek, održavanje, bolesti, dresura, parenje, cena, linjanje i.
Maltezer osobine
Pas ne potiče sa Malte već je njegova domovina dalmatinska obala – otok Melitaea koji se danas zove Mljet. Saveti potencijalnim budućim vlasnicima maltezera, karakteristike rase.


Njihova ekstremno duga dlaka i zahvalan karkter posljedica. Morkie ima najbolje osobine jorkija i maltezera, snaga i srčanost ih krase u jednakoj mjeri kao osjećajnost". Pa ovo bas i nema nekog smisla, bar meni, iako sam duduk za maltezera. Koliko sam shvatila iz pisanja na ovom i drugim forumima, postoji. Maltipoo je nastao križanjem maltezera i pudlice, nudeći vlasnicima. Jedino što je svima zajedničko je da nose osobine maltezera i pudlice. Najveća ponuda i najbolje cijene: maltezeri štenci.

Maltezer osobine
Ja imam jednog slatkog, malog maltezera od 9 meseci.


Ovaj mali, beli pas je jedna od najstarijih evropskih. Odan je i veseo i s nevjerojatnom voljom za životom. Prije kupnje ili udomljavanja psa budući vlasnik mora objektivno sagledati svoje osobine i način života, terijerski temperament i energija nisu. Krupniji psi su postali traženiji, ali je bilo. Genetičari" smatraju da će ti mješanci pokupiti najbolje osobine dviju. Dlaka je ravna, bijela i svilenkasta.


Težina maltezera prema standardu treba biti od 1,80 - 3,17 kg.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.