subota, 21. listopada 2017.

Natocio benzin u dizel

Natocio benzin u dizel Koliko ja znam, najgora moguća kombinacija je: natočiti benzin u auto s dizelskim motorom novije generacije i onda ga upaliti. Natankala sam eurosuper 95 umjesto dizela Automobili. Natočili ste krivo gorivo u spremnik automobila?

Natocio benzin u dizel
NovostiSpremljeno u privremenu memoriju23. Jeste li se ikada zabunili pa natočili krivo gorivo u spremnik vašeg. U slučaju da se umjesto dizela utoči benzin, a vozač nije na vrijeme.


U stara, dobra vremena kad nije bilo baš nekih aditiva i kad se dizel.

Natocio benzin u dizel
Natočio 10 litara diesela,otišao do benzinske i natanko diesel do vrha. Gledao neki dan neke nijemce, namjerno su utocili pola benzina u dizel i isprobavali. A netko ima strah od točenja krivog goriva u automobil, pa nekoliko. Pogriješili ste što ste pokušali upaliti motor, jer to kod dizelaša, u takvom slučaju (bez obzira što ste ispustili krivo gorivo i ulili pravilno), može. Razlika zavisi od toga jeste li natočili dizel u benzinski rezervoar ili.


Najčešće se desi da benzin ulijemo u automobil sa dizel motorom, što je. Ako se ipak dogodi da u benzinski spremnik takvog automobila uđe. Moja stara je u Samaru natočila dizel, dovezla se doma i konstatirala kak. Kad se u dizela naspe benzin onda nije strašno, jer se u naftu i sipa na rezervoar 1-2 litra benzina.

Natocio benzin u dizel
Umjesto dizela natocio benzin za 20 km. Kad se benzin ulije u naftu, ako je to do cca deset posto na količinu nafte. U tom slučaju je dovoljno samo da ispumpate postojeće gorivo i operete. Pogrešno gorivo u rezervoaru greška koja može skupo da košta.


Ovaj problem nastaje jer benzin nema jednaka mazivna svojstva kao dizel gorivo. Natocim jos 36 litara evro dizela, zovnem majstora, on kaze, ako "ne. Pa pre su zimi sipali benzin u dizel da ne smrzne Imao si srece sto ti nije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.