subota, 28. listopada 2017.

Novi izračun plaće 2017

Novi izračun plaće 2017 Novi izračun plaće 2017 Spremljeno u privremenu memorijuSlično24. Osnovni osobni odbitak iznosit će 3. Prema novom poreznom zakonu kojeg predlaže Ministarstvo financija, od 1.

Novi izračun plaće 2017
Novi izračun plaće 2017
Oporezivat će se i električne cigarete, u 2017. Upišite bruto ili neto iznos plaće ili drugog dohotka i izračunajte što se sve mora podmiriti.
Novi izračun plaće 2017
Novi izračun plaće 2017
Ministarstva financija (ZMF), internet izdanje novi pretplatnici; Međunarodni ugovori o. Oni i dalje neće plaćati porez, ali im ni neto plaća neće biti veća. USKORO SE OTVARA NOVI TERMINAL: Evo kako će izgledati nova. Izračunajte kolika će vam plaća biti u 2017.


Marić predstavio potpuno novi model. Novi neoporezivi iznosi stipendija i nagrada učenicima za praktični rad od. Pomoću kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno provjeri procijenjeni. Ukoliko primate prosječnu hrvatsku plaću od 5686 kuna, porezna reforma trebala.

Novi izračun plaće 2017
Novi izračun plaće 2017
Kliknite na Kalkulator za izračun plaće. MojPosao je dio ALMA CAREER grupacije: mojposao.


Poslodavac je dužan napraviti obračun plaće kako bi u ime radnika. Ovdje možete naći arhivu obračuna za plaće, dohotke i honorare, bilo da za. Dostupni su kalkulatori plaća, drugog dohotka i autorskih honorara prema novim propisima. Prema tom novom uređenju, osnovica za izračun minimalne plaće utvrđuje se kao bruto iznos umnoška mjesečnog praga rizika od siromaštva. Promijenjena je osnovica za izračun plaće za siječanj 2017. Donosimo projekcije novog izračuna plaća: provjerite tko će dobiti najviše. Baza reforme bila bi povećanje neoporezivog dijela plaće i to s 2. Poslovni uzlet Šibensko-kninske županije i grada Šibenika 2017.


U kalkulator unesite iznos svoje bruto ili neto plaće i provjerite kakve vas. Za Vas smo izradili kalkulator plaće u kojemu možete provjeriti kolika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.