utorak, 31. listopada 2017.

Obračun loko vožnje 2015

Obračun loko vožnje 2015 S obzirom da nam često šaljete upite imamo li kakav primjer, tj. Koja je poveznica loko vožnje i putnih naloga, a koja razlika – pročitajte u nastavku. Za službeni put preko 30 km od sjedišta tvrtke obračunava se putni nalog.

Obračun loko vožnje 2015
OBRAČUN KORIŠTENJA OSOBNOG VOZILA U SLUŽBENE SVRHE. Odobrava se korištenje osobnog vozila fizičke osobe u službene svrhe: 6, Marka. Put do 30 kilometara smatra se „loko vožnjom“, te nije potrebno izdavati. Gradska vožnja (do 30 km od sjedišta tvrtke) se još naziva i LOKO vožnja te se pod tim nazivom i radi obračun loko vožnje za određeni mjesec.
Obračun loko vožnje 2015
Sve što Vas zanima pitajte uživo na online razgovoru 19.


Loko vožnja, za verzije Excel 2013, Excel 2010 ili Excel 2007 SP2). LOKO vožnja do 30 km udaljenosti od sjedišta tvrtke više od toga. Putni nalog, naknadno ispostavljanje i obračun. Na temelju unešenih podataka, omogućuje njegov obračun i ispis s potrebnim parametrima. Modul ujedno i omogućuje evidenciju loko vožnje po djelatnicima i automobilima. Sva prava pridržana ˆ 1994 - 2015 Tomsoft. Imate kadrovske probleme u odjelu obračuna plaća? I putni nalog, i loko vožnju ste dužni prijaviti Poreznoj upravi putem JOPPD obrasca.


Obračun loko vožnje 2015
Obračun putnog naloga, odnosno po povratku s puta se. Ako se privatni automobil koristi za službene svrhe u mjestu odnosno naselju (loko-vožnja), osoba koja koristi. Obrazac obračuna loko-vožnje (19.06.2016). Kalkulator prijave prijave poreza na dohodak za 2015. Priprema JOPPD obrasca za loko vožnju ne razlikuje se od pripreme za putne naloge. Ključni podaci su datum podnošenja JOPPD obrasca koji se upisuje na. Korištenje osobnog automobila i obračun naknade Radno, socijalno i obiteljsko pravo.


Obračunu se prilažu vjerodostojne isprave (računi) kojima opravdava izdatke za službeno putovanje. Privatno vozilo u službene svrhe može se koristiti za potrebe službenog puta i za potrebe loko vožnje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.