petak, 27. listopada 2017.

Passat 19 tdi problemi

Passat 19 tdi problemi Prošle jeseni kupio sam Volkswagen Passat 1. Prije dva-tri mjeseca su počeli prvi problemi - nakon paljenja, dok. Održavanje polovnog Volkswagena Passata 1. Ostali problemi vezani su za motor i za elemente oko motora. Na ovim motorima, sa glavom motora preuzetom od 1. Zanimljivo je to što su to jedini značajniji problemi na ovoj generaciji Passata. Kao da nema turbo(a cuje se kako pisti)jednostavno ne ide i sporo.

Passat 19 tdi problemi
Potrošnja, performanse i nedostaci Passat 1. Pozdrav, otkako sam prešao u "penzionerski" auto (nakon V6 2.8 193 KS iz 1998.-e sada je 1.9 TDi PD 115 KS iz 2000.-e) stalno sam ovisan o. U vožnji mi se upali lampica grijača. Sve je počelo prošle godine u peti mjesec kad je potrošnja počele. UPDATE: This error was 99% certain caused by the MAF sensor (airflow meter).


Osječaj u vožnji jako dobar, lako upravljanje ,stabilan ,dobre kočnice i tih u radu. Jedino ponekad kada je dosta natovaren trebao bi 10 setak konja. Robustan dizelski Passat dokazuje zašto je prva opcija među. TDI je štedljiviji, pouzdaniji i povoljniji za održavanje, ali je i slabijih.

Passat 19 tdi problemi
Ukoliko brines o mogucim problemima koji se mogu pojaviti u buducnosti onda se raspitaj ko. Sa druge strane, Vw Passat B5 nije ni malo jeftin za održavanje. Zbog toga pre kupovine polovnog Passata 1. Problemi sa sigurnosnim pojasevima imaju Vw Passat B5 proizvedeni 1997. Može li mi netko reći zašto passat 1. Poštovani,imam pitanje u vezi golfa 4,2002 g,1.


VW Passat 1,9 TDI 66kw u vožnji ne postiže brzinu preko 140 ni okretaje preko. Ako je SDI onda nebi smio trošiti preko 6 litara kombinirane vožnje, meni Polo 1. SDI troši otvorene 5 litara, kombinirano 6, a Passat 1. Tdi i nemam problema sto se tice ulja tu i tamo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.