srijeda, 18. listopada 2017.

Prodajem trapezni lim cijena

Prodajem trapezni lim cijena TRAPEZNI LIM 1M2 = 49,00 KN SA PDV - OM IZRADA PO MJERI , MOGUCNOST DOSTAVE CIJENA OVISI O DUZINI PLOCA I UDALJENOSTI. Prodajem nove limene trapez T25 krovne pocinčane ploče. Mogućnost izrade sa filcom protiv kondenzacije.

Prodajem trapezni lim cijena
Površine lima od kojeg se proizvodi trapezni pokrovni lim zaštićene su slojem cinka i slojem tvornički. LIMENE PLOCE - TRAPEZNI LIM SVE BOJE 1M2 =45,00 KN SA PDV-OM. Aluminijski stamparski lim 60cm X 74cm Cijena se odnosi na 1 kom. PROFILIRANI TRAPEZNI LIMOVI NJEMAČKE KVALITETE.


Prodajem trapezni lim cijena
Trapezni lim TR20 0,50mm 140 grama cinka. MOGUĆNOST DOSTAVE CIJENA OVISI O DUŽINI PLOČA I UDALJENOSTI. METALNI pokrov u obliku crijepa i trapeza sa izolacijom ili bez, sa filcom ili bez, koji u svijetu i kod nas nezadrživo prodire. Cena nije fiksna Za sve informacije pozvati Tezina kalema, kalaj. Limovi su u dobrom stanju ima ih 10 kom, dimenzije. Proivodimo trapezni pokrovni i fasadni lim, izrađujemo lim u obliku crijepa (Supreme - crijep ploče) te proizvodimo. Cijene su izražene u KN exw Lučko – Zagreb, bez PDV-a; Cjenk vrijedi od 20.


Radi se o mašini za mašinski trapezni lim TR-15, koji je najnoviji dodatak.

Prodajem trapezni lim cijena
Makaze su potpuno ispravne i isprobane. Osim što prodajemo crijep mi ga i postavljamo! CIGLA stara veliki format na paleti prodajem, cijena 1. LIM U ROLNI I SLIT-KLIK ZA VIŠE INFORMACIJA. Nov i polovan biber crep, krovni limovi u obliku crepa i po meri, folije i drugi krovni pokrivači povoljno. Crep ćeramida poluogrugli, cena je za komad.


POVOLJNO, ispod cijene, može i oštećeno ili. IZNAJMLJUJEMO ILI PRODAJEMO kuću s dva dvosobna stana u Varaždinu. Imamo Pocinkovani i plastificirani rebrasti lim za pokrivanje hala, drugih krovova, različitih dimenzija, modela. Kvalitet je zagarantovan, cene konkurentne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.