ponedjeljak, 30. listopada 2017.

Rasvjetni stupovi dalekovod

Rasvjetni stupovi dalekovod Urbanizacija čovjekove okoline uvjetovala je brzi razvoj u području rasvjetne tehnike. SRS, KORS i CRS, kao i reflektorskih stupova tipa SUN i DARESTI. Na osnovi dugogodišnjeg iskustva i.

Rasvjetni stupovi dalekovod
KORS-2B-1100-3) za III zonu vjetra, sa šablonom za. Dalekovod je stalno prisutan na više lokacija u RH i inozemstvu. Područje djelatnosti : isporuka rasvjetne opreme za potrebe održavanja i. Iskop temeljne jame za rasvjetni stup CRS 1B - 600 kao "Dalekovod": strojni iskop u zemljištu C kategorije, dimenzije 0,7x0,7x0,8 m.
Rasvjetni stupovi dalekovod
Unutarnja jedinica se ugra uje u rasvjetni stup na razdjelnicu rasvjetnog stupa, a na nju se. Isporučiti i montirati rasvjetni stup CRS 1B-400, visine 4 m proizvođača "DALEKOVOD" - Zagreb.


Stup treba biti pojačane konstrukcije i dimenzijoniran na drugu. Stup KORS 2B-1000 - 3 VP- "Dalekovod". Antenski stup DP Elektra, HEP-ODS Zagreb, Čakovec Slobodno. Stup dalekovoda mi je u dvorištu, a drugi u voćnjaku. Oštećenje temelja i stupa rasvjete nastalo je udarom teretnog vozila u stup rasvjete prilikom. Nabava i prijevoz rasvjetnog luka, jednostranog, izrađenog od čeličnih bešavnih cijevi. Montaža LED svjetiljke na postojeći stup, krak ili liru, H=8,00 m1 uz pomoć.


Rasvjetni stupovi dalekovod
Važniji poslovi odnosno objekti na kojima je radio PONDT d. RASVJETNI ČELIČNI STUP SA LED SVJETILJKOM I SOLARNIM PANELOM. Kontakt podaci, radno vrijeme i detalje tvrtke DALEKOVOD d. Hrvatske padala su stabla i rasvjetni stupovi. Otkrivamo kako do odštete kada vam se na vozilo sruši drvo ili dalekovod! Razdjelnik za rasvjetni stup sa 1 osiguračem kom 3. Završni rad je koncipiran tako da daje kratki opis pogona "Dalekovoda" za cinčanje u. Rasvjetni reflektorski stupovi dalekovod.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.