nedjelja, 22. listopada 2017.

Rtl direkt kontakt

Rtl direkt kontakt Ponedjeljak - četvrtak u 22:15 sati. Dafür wählen Sie bitte direkt einen Bereich aus der unten stehenden Liste aus:. Zoran Šprajc večeras se vraća za kormilo RTL Direkta. RTL Direkt" novi je voditeljski i urednički izazov Zorana Šprajca, šarmantnog i provokativnog voditelja, koji će od ponedjeljka do četvrtka, točno u 22 sata i 15. Odjava urednika emisije RTL Direkt iznenadila je u ponedjeljak navečer i same RTL-ovce. Naime, Šprajc je svoju emisiju završio porukom. RTL-Direkt Kako su zečevi iz Naše, Hrvatske, Državne banke izveli malu slatku prevaru na račun nas.


RTL Direkt je dnevni late night news magazin u kojem će gledatelj dobiti pregled najvažnijih događaja dana, kao i najnovije vijesti večeri. Ovdje nas možeš kontaktirati, komentirati, zatražiti dodatnu provjeru, pojašnjenje ili pomoć. Danka Derifaj s Nove TV prešla u Šprajcov RTL Direkt. Nove TV na RTL, gdje postaje dio novinarsko-uredničkog tima RTL. Gostovanje predsjednika Zagorske stranke u emisiji RTL Direkt. Mit der Straßenbahn Linie 1 Richtung. Gespräch, dann finden Sie hier weitere Möglichkeiten, mit uns in Kontakt zu treten:. TV-Programm und Video on Demand Angebot von „RTL“.


Sendungen von „RTL“ richten Sie bitte direkt an den RTL-Zuschauerservice:.

Rtl direkt kontakt
Zvonimir Viduka, gostovao je u emisiji RTL Direkt gdje je zajedno s voditeljem g. Naš Program, proglašen najboljim u Hvatskoj uopće, ekonomski je liberalan, u zdravstvu i obrazovanju je socijalan i pažljiv za naosjetljivije. Zoranom Šprajcom komentirao iskustva s javnih nabava i. Vladimir Trkulja je znanstvenik i profesor na Zavodu za farmakologiju medicinskog fakulteta, a bio je gost u RTL-ovoj emisiji Direkt. Ihre Anregungen, Ihr Lob und auch Ihre Kritik sind uns willkommen!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.