petak, 20. listopada 2017.

Senzor temperature zraka simptomi

Senzor temperature zraka simptomi Na slici je krivulja otpora senzora temperature zraka unutar MAF-a. Ovi svi simptomi uzrokuju nepravilan rad motora jer centrala nema. SENZOR TEMPERATURE VAZDUHA - Elektro-uredjaji i instalacije - BMW.

Senzor temperature zraka simptomi
Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu20. Zna li neko cemu sluzi senzor temperature vazduha i kakvi su simptomi njegove neispravnosti? Senzor vanjske temperature podivljao skroz.


P307 nemirno radi20 objava14 ožu 2011Više rezultata za peugeot-klub.

Senzor temperature zraka simptomi
Pitanja i odgovori vezani uz popravak automobila i dijagnosticiranje. AUTONET - Hrvatski automobilski Internet magazin - Škola - Nadzorna. Auspuh servis Bare Sarajevo","rh":"auspuhservis-bare. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Naime, gotovo svi vlasnici vw sieselasa starih 6+ godina su imali problema sa. Maf senzor je cesta boljka vw automobia sa dieselskim motorom.


Kad ECU dobije informaciju da je temperatura rashladne technosti. Simptomi koji ce pratiti oshtecenje ovog senzora su slichni onima koji se. ECU ili turbina, a u pitanju je senzor temperature ili začađenje :no:.

Senzor temperature zraka simptomi
Piše da često ne aktivira nikakvu grešku da bi. Samo neki od senzora koji se danas ugrađuju su senzori rashladne tekućine, temperature zraka, protoka, pedale gasa, položaja vratila, brzine automobila te. Dali je moguće da je u pitanju senzor temperature rashladne tekućine smješten. Simptomi su sljedeći: već neko vrijeme auto malo slabije vuče i kada dodajem. Problem je u prevelikom dotoku goriva, odnosno smanjenom dotoku zraka u. Temperatura žice na poslu je oko stotinu stupnjeva.


MAF senzor protoka zraka da ne se unisti prilikom prebacivanja. A ako je senzor protoka zraka, simptom koji će biti objašnjeno u nastavku, slomljena, onda će akumulirati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.