četvrtak, 19. listopada 2017.

Spajanje struje na lusteru

Spajanje struje na lusteru Kako soijiti luster Sam svoj elektroničar. PLAVA je nula, a SMEĐA ili CRNA je faza - u izmjeničnoj struji nema + i -. Učitao korisnik Ključ TrinaestUvijek neka vam je na pameti struja ide.

Spajanje struje na lusteru
Električne instalacije u kuhinji DRUGI DIO spajanje vodiča. Uputstvo kako raditi sa strujom, zaštita na radu pri radovima na električnim instalacijama. Recimo da imate jednu polupanu plafonjeru ili luster koji želite. Ovo je pravilo po kojem električari spajaju žice na elektro mrežu.
Spajanje struje na lusteru
Korisno uputstvo za sve one koji misle promjeniti luster ili zidnu plafonjeru. Uputstvo pokriva spajanje žica i postavljanje grla za žarulju.


Kako bi ste se dodatno uvjerili da nema struje na grlu gdje se nalazi žarulja ispitajte. Moja Radionica - besplatan uradi sam e magazin - Struja: prekidači, utikači, kablovi, žice, osigurači, montaža, povezivanje, boje provodnika. Upute: Lustere ćete na strop najbolje učvrstiti tiplima i zavrtnim kukama. Plava žica je neutralni vod "N" koji struju od svjetiljke vodi natrag do mreže. Kupio sa luster sa 5 grla,i hteo bih da povezem sa duplim. Dupli prekidač spajaš tako da povežeš jednom žicom oba kontakta za dovod struje. Goli stropa Luster Kuka i tri žice viri u različitim smjerovima.


Spajanje struje na lusteru
Nula iz kutije ide direktno na grlo u lusteru kojeg salter pali. Da, naravno, montaža i spajanje luster nije djelo najvišu kategoriju. To su stezaljke koje se još nazivaju LUSTER KLEME radi toga što se naj. Uvjerite se da je struja ne isporučuje. Susjed električar me odgovorio od spajanja luster klemama jer kaže da spoj ponekad zna. HA HA Ako ista znam to jeonda nesto o struji pa vi radite sa izmjenicnom strujom ne radite sa istosmjernom zato no sikiriki sve sto je na 220 V. Za izradu ovog lustera najprije je potebno izraditi drvenu konstrukciju od letvi.


Nakon toga slijedi spajanje žarulja na struju i uklapanje u drvenu konstrukciju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.