nedjelja, 22. listopada 2017.

Svjećice cijena

Svjećice cijena NGK je vodeći svjetski proizvođač svjećica i grijača za motore sa unutarnjim. Champion svječica L 87 YC (cijena za 1kom) navesti broj komada 1. Cijene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om.

Svjećice cijena
CIJENA S POPUSTOM u kunama: 17,60 Kn Cijena s popustom u Eurima: 2. SVJEĆICE I KABLOVI ZA SVA VOZILA - Nazovite sa svoje vozilo. Niske cijene plus popust od 20% za gotovinsko plaćanje! I gdje se mogu nabavit i za koju cijenu?
Svjećice cijena
Razne svjećice za tortu, od klasičnih do otkačenih i drugačijih.


Ostali proizvodi u kategoriji: OPREMA ZA MOTORE. Nosač motora - Marine Mounts M Cijena: 578,00 kn. Svjećice su visoke kvalitete od renomiranih dobavljača. Za primjere cijena najčešćih dijelova i sklopova koji se mijenjaju uoči zime. Kod benzinaca dolazi do istrošenosti svjećica za paljenje iskre. Maloprodajna cijena sa porezom HRK 159,-. K20PR-V11 – Denso svjećice Kia Shuma 1. I nakon sve priče da nema razlike u običnim i Iridium svječicama mogu samo reći da NIJE istina!

Svjećice cijena
Evo jedna korisna informacija, jučer promijenio svjećice na 1. Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim sagorijevanjem.


O njoj jednim dijelom ovisi ispravan rad motora, njome se osigurava. Ne znam kako se cijene kreću, ali meni su prije par dana u Peugeot servisu usput promijenili sve svjećice na 308. Mislili da ne valjaju svjećice, pa smo stavili nove originalne (a ove su ono prošle 30-tak kkm). Koliko će morati platiti za Iridium svjećice? Cijena jednog možda 600-700 rubalja (set - 2400-2800 rubalja). U isto vrijeme, broj standardne opreme iznosi 300.


Prodaja autodijelova po najpovoljnijim cijenama. Od 0 - 24 pronađite najbolje auto dijelove u. Navedene cijene su predložene maloprodajne cijene, uključuju rad, originalne dijelove i PDV.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.