četvrtak, 19. listopada 2017.

Traktor imt 539 hidraulika

Traktor imt 539 hidraulika MODRIČA HIPOIDNO ULJE B SAE 140 1L, MODRIČA HIPOIDNO ULJE B SAE 80W-90 1L, MODRIČA MAXIMA. Višenamensko ulje koje se primenjuje za podmazivanje traktora i ostale poljoprivredne mehanizacije. Dijelovi za traktor, novi, zamjenski i rabljeni dijelovi za traktore.

Traktor imt 539 hidraulika
Vrhunsko višenamjensko (UTTO) ulje mineralne osnove za podmazivanje hidraulike i zupčaničkih. SUPERTRAKTORENOL-Motorna ulja M1-TOP CIJENE ! Pregledajte cene motornog ulja, akcije i sniženja koja nude prodavci iz Srbije. Celokupna ponuda prodavaca čije proizvode možete naći u prodavnicama iz.


Traktor imt 539 hidraulika
Zanima Vas cijena za proizvod ULJE TRANSHIDROL 85? INA Transhidrol 85 primjenjuje se za hidrauliku i transmisiju traktora IMT, MASSEY-FERGUSON. Akumulatori, Ulja i Maziva, Tekućine. Ovi traktori su odličan omjer kvalitete i cijene. Lož-ulje nije markirano gorivo, gasno jeste, pa moramo da proverimo. Loz ulje je barem duplo kvalitetnije i traktor barem za 30 posto manje. Maslinovo ulje ( prezentacija i kušanje 3 vrste maslinovih ulja uz kruh ). Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama.
Traktor imt 539 hidraulika
Motorna ulja imaju više funkcija od kojih su najznačajnije da smanjuju trenje, povećavaju efikasnost i smanjuju potrošnju goriva,pridonose.


Plavi dizel odlazi u povijest za nove traktore je nepoželjan. Hrvatska će morati mijenjati model subvencioniranja cijene. Traktor na obiteljskom gospodarstvu. Kolike su cijene različitih pakiranja? Dali u uputama proizvođača traktora stoji kako je nužno 20w50 ulje? Akcijska cena visoko kvalitetnih ulja marke MABANOL. Mnogobrojni posetioci su u okviru prezentacije mogli da vide modele traktora Belarus i Mahindra.


Višenamjensko ulje koje se primjenjuje za podmazivanje traktora i ostale poljoprivredne. CIJENA S POPUSTOM u kunama: 52,79 Kn Cijena s popustom u Eurima:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.