subota, 21. listopada 2017.

Uvoz automobila starost

Uvoz automobila starost Njima držva želi spriječiti uvoz dotrajalih, ali ponajprije nesigurnih te. Sada, s novim kriterijima, država želi spriječiti uvoz takvih vozila jer je sasvim. Europske unije unos rabljenih automobila iz država članica EU će se odvijati bez.

Uvoz automobila starost
Naime, rođaci iz Njemačke željeli bi mi pokloniti automobil 1997. Koja je razlika u pojmovima uvoz i unos vozila? Samo 804 rabljena osobna automobila uvezenih u Hrvatsku u siječnju 2013. Hrvatskoj preraslo je trgovinu novim vozilima i tako stvorilo novo okruženje u kojem su jedni izgubili.


No prije nego se odlučite uvesti automobil u Hrvatsku, pročitajte jedno vrlo osobno iskustvo. Možda vam neće puno pomoći, no barem ćete. Povećanje standarda za uvoz polovnih automobila još uvek je u Srbiji. Stupila na snagu odluka o EURO 4 standardu: Uvoz vozila do 10. Arhiva (prosječna starost automobila u BiH je više od 17 godina). Uvođenjem EURO 4, odnosno zabranom EURO 3 uvoza vozila, povećala bi. Možete uvesti samo automobil koji je proizveden u skladu sa normom EURO 3. Privremeni uvoz vozila uz potpuno oslobođenje od plaćanja uvoznih dažbina. Prilikom uvoza vozila (automobila ili motocikala)u RH nema ogranicenja što se tiče starosti vozila.


Kada uvozimo novi automobil, PDV plaćamo zemlji u koju se unosi (ono što se zvalo uvoz, sada se zove “unos”), a ako je auto rabljen, PDV. Samim time, razlika u prosječnoj starosti automobila od 9,89 do 12,52. Izračun za unos automobila, prema razini emisije CO2 za benzinske i dizel motore te prema vrijednosti vozila. Prilikom unosa automobila iz EU više se neće gledati konjske snage, nego emisija CO2, a sve s. Hrvatske u EU donijeti, a što sve podrazumijeva uvoz, odnosno unos rabljenog vozila iz ostalih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.