nedjelja, 29. listopada 2017.

Vlasnički list posjedovni list

Vlasnički list posjedovni list Poštovani korisnici naših usluga, Dobrodošli na preglednik katastarskih podataka. Posjedovni list je prikaz podataka o nekoj nekretnini. Ispis posjedovnog lista s naših stranica ima informativni karakter i ne može služiti kao javna isprava.

Vlasnički list posjedovni list
Upišite broj katastarske čestice ili broj posjedovnog lista. Vlasnički list je dokument iz kojeg se vide podaci o vlasništvu. Koliko ja znam, nisam pravnik ali sam se raspitala, najprije trebate ići na gruntovnicu gdje će vam napraviti vlasnički list, a zatim s papirima iz.


Razlika izmedu vlasnickog i posjedovnog lista.

Vlasnički list posjedovni list
Znate li razliku između katastra i gruntovnice. Sredujete-papire-Znate-li-razliku-izmedu-katastra-. Uz identitet korisnika, posjedovni list sadrži podatke o katastarskoj čestici: broj. Izvadak iz gruntovnice (vlasnički list) pravi je dokaz vlasništva. On-line katastar i gruntovnica13. Trebale bi biti identične, ako nisu - problem je neusklađenost.


To nije vlasnicki list ili vlastovnica, te govori da je osoba u posjedu. Sklopio sam ugovor o kupnji zemljišta na temelju posjedovnog lista. Zatražite posjedovni list iz katastra i vlasnički list iz gruntovnice (Zemljišno knjižnog odjela Općinskog suda) te usporedite površine vaših.

Vlasnički list posjedovni list
Prvo se ide na katastar kako bi se dobio Prijavni list za zemljišnu knjigu, a nakon. A koji predstavlja popisni list. Ako se razlikuje podatak o površini u katastru (posjedovni list) i gruntovnici (vlasnički list), tada je Vaša čestica neusklađena. Katastarska općina: Mostar I v. VLASNIČKI LIST, jedini pravi dokaz vlasništva i drugih stvarnih prava i obveza nad nekretninom. POSJEDOVNI LIST, dio katastarskog operata koji sadrži.


Stovani, gdje se zemljiste nalazi? Ako postoji posjedovni list, onda za sto? Gruntovnica ne izdaje posjedovni list vec vlasnicki list.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.