srijeda, 4. listopada 2017.

Volvo penta rezervni dijelovi split

Volvo penta rezervni dijelovi split U našoj ponudi Rezervnih dijelova možemo Vam ponuditi veliki izbor originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za unutarnje i vanbrodske. Vaš motor; najsuvremenija tehnologija; jamstvo s punim. Volvo Penta u suradnji s ovlaštenim distributerom Motomore –Krk, nudi rezervne dijelove, ulja i maziva najviše kvalitete pokrivenim tvorničkim jamstvom.

Volvo penta rezervni dijelovi split
Voditelj Volvo Penta odjela - tu je od samog početka Nautika centra Nave. Voditelj prodaje rezervnih dijelova - dugogodišnji je član Nave, brine da uvijek. Tomos elisa za vanbrodske motore pente t4 4. Za potrebe rada s rezervnim dijelovima, a u suradnji s VM Crikvenica, izrađen je.


Volvo penta rezervni dijelovi split
VOLVO PENTA – brodski, komercijalni i industrijski motori, rezervni dijelovi i. Kao vodeći svjetski proizvođač brodskih pogona za razonodu, Volvo Penta pruža:. Prodaja brodskih i vanbrodskih motora; Servis brodskih i vanbrodskih motora; Prodaja rezervnih dijelova i opreme; Školovana servisna mreža. Mercruiser, Cummins Mercruiser Diesel, Volvo Penta, Volkswagen Marine. Predmet tendera, Rezervni dijelovi brodskih motora. Trgovina brodskim i industrijskim motorima i rezervnim djelovima Rijeka. Za sve Volvo Penta motore omogućen je servis kod Tehnodiesel Skupine, koja će se pobrinuti i za rezervne dijelove. Kod nas možete obaviti servis u sklopu. Dodatno, Volvo Penta ima model MD1 a Torpedova kopija naziva se C731.


Volvo penta rezervni dijelovi split
U to je bio uključen i trošak transporta motora iz Zg do Splita). Split; Prodaja Volvo brodskih motora i rezervnih dijelova: (021) 398-551. Split: Profil tvrtke na Teal Pages Hrvatska. ZF, LOMBARDINI, YANMAR marine, VOLVO PENTA). Servis obavljamo u skladu sa propisima proizvođača i svih brodskih registara za certificirane brodske. Webshop sa originalni i rezervnim dijelovima za brodice,jahte,jedrilice.


Nautički centri u marinama Split, Trogir i Rogoznica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.