nedjelja, 19. studenoga 2017.

Bokci namještaj

Bokci namještaj Bokci namještaj Vršimo odvoz starog namještaja i bijele tehnike sa utovarom i istovarom. Odvoz Vama nepotrebnih stvari, glomaznog otpada i sve što Vam je suvišno. Vi ste ovdje: Home DRVNE STRUKE - NAMJEŠTAJ RABLJENI NAMJEŠTAJ. Odvoz starog namještaja tako naplaćujemo 180 kuna, ali kada bi. Kada dostavljamo novi namještaj, obično nas pitaju možemo li odvesti i stari. Postoji li u Puli poduzeće koje se bavi otkupom starog namještaja?

Bokci namještaj
Kao poklon preuzimamo sve vrste nameštaja u solidnom stanju, odeću i obuću, belu tehniku, pa i do najraznovrsnijih sitnica kao što su ukrasni predmeti, knjige.


PRIKUPLJANJE STAROG NAMEŠTAJA Građani koji žele, pozivaju nas radi. Ikeama tražeći jeftine komade namještaja za svoje brloge, a ja. Ugurali su se na moja mjesta – dolaze u gradove, šetkaju po starim. UDRUGA "ZAGREBAČKI BOKCI" Zagreb, Prisavlje 10 (01) 6040 889 ali kazu. Bokci će organizirati i berbu jabuka, a sve tvrtke pozivaju da im ustupe stari. POMOĆ KOD NARKOMANIJE I ALKOHOLIZMA. Moguće je donirati i odjeću i namještaj, no Bokci apeliraju na.


Bokci namještaj
Svojevremeno je bio i prilog na HTV-u da Udruga Bokci dolaze po namještaj ako ga poklanjate. Osim toga, u okviru centra postoje i radionice za popravak bijele tehnike, rabljenog namještaja te restauratorske radionice. U njima se uređuju stvari koje nam. Podjela namještaja korisnicima pomoći za uzdržavanje. Zagrebački bokci» dijelili su rabljeni namještaj korisnicima. Među ostalim, prikupljaju rabljenu odjeću, obuću, namještaj, kućanske.


Krznarić je rekao da je to sve dobar namještaj koji udruga zaradi. Nađe se kod Bokci i starog namještaja, odjeće, frižidera, ali i novih poklonjenih traperica, koje baš ovih dana prodaju za manje od tri eura.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.