subota, 11. studenoga 2017.

Cijena registracije vozila bih

Cijena registracije vozila bih Napravite okvirnu kalkulaciju cijene registracije vozila. Garantujemo najjeftiniju i najjednostavniju registraciju i prevod vašeg vozila. Napomena: Sve navedene podatke možete pronaći u saobraćajnoj dozvoli Vašeg vozila.

Cijena registracije vozila bih
Osobno i kombi vozilo sa više od 5 mjesta osim mjesta vozača? Klikom na dugme Izračunaj možete provjeriti cijene kompletne registracije vozila na stanicama tehničkog pregleda Autocentra BH. Prodaja vozila, tehnički pregled, homalogacija, špedicija, atest vozila - sve na jednom mjestu! UNESITE PODATKE ( PRVIH PET POLJA SU OBAVEZUJUĆI).
Cijena registracije vozila bih
Uvjet za prvu registraciju ili produženje registracije jest ugovorena polica obveznog auto osiguranja i provjera ispravnosti vozila na tehničkom pregledu.


Sa sudjelovanjem u šteti od novonabavne cijene u udjelu od: 1%, 0 KM, 0 KM. OBNT obavlja sve poslove vezane za registraciju vozila, kao što su;. Agencija za registraciju, osiguranje i odrzavanje automobila. Ugovori po nevjerovatnoj cijeni od 11. Dokumenti za registraciju vozila u BiH. Vozači u Republici Srpskoj ubuduće će registraciju svojih automobila plaćati skuplje i do 100 maraka, i to zbog povećanja izdvajanja na ime.


Osim snage motora, na cijenu registraciju utice i kubikaza, te starost vozila. Vozi se x5 a gleda se koliko je registracija.

Cijena registracije vozila bih
Sarajevo, BiH,osiguranje, besplatan izracun cijene. Cijena registracije auta u njemackoj? Novi zakon - premija auto osiguranja25 objava12 svi 2015REGISTRACIJA - infarkt25 objava22 tra 2010Osiguranje i registracija vozila25 objava13 stu 2007Više rezultata za forum. Sva vozila koja imaju bilo kakav dizelski motor, a u BiH "dizelaši". Obavezni tehnički pregled vozila preduvjet je za registraciju automobila u BiH. Obavite tehnički pregled Vašeg vozila na suvremeno opremljenim stanicama za.


Osobno vozilo, Laka prikolica, Motocikl, Moped, Traktor, Teretno vozilo do 3. Kalkulator registracije vozila sa tačnim iznosima troškova registracije za celu Srbiju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.