nedjelja, 5. studenoga 2017.

Cuvanje kuce ili stana

Cuvanje kuce ili stana Zagreb, zbog odlaska u inozemstvo dajem na besplatno čuvanje 3-sob. Trešnjevka, blizu Trešnjevačkog placa. Pedantna i uredna osoba trazi kucu za održavanje i cuvanje uz besplatno stanovanje te plaćanje osnovnih.

Cuvanje kuce ili stana
Trazim stan u kuci sa manjim dijelom dvorista. Vaš je dom kapitalna investicija i nedjeljiv dio Vašega života. Razumijemo koliko Vam znači i želimo Vam pomoći da ga održavate bez.


Mladji bracni par sa djetetom trazi kucu ili stan na cuvanje u zamjenu za besplatno stanovanje i odrzavanje.

Cuvanje kuce ili stana
Stan-kuca na cuvanje Zenica-Sarajevo. Potrazujem kucu ili stan na cuvanje,Banja Luka. Tražim Stan Kuću na čuvanje i održavanje. Ozbiljnoj porodici potreban stan ili kuca u Paracinu, za cuvanje i odrzavanje u. Servis za čuvanje kuće je tvrtka koja se brine za vašu nekretninu dok ste vi u odsutnosti. Molio bih hitan odgovor pošto mi je prijatelj pred gubitkom kuće i jedino na gore.


Bračni par s ili bez djece hitno primam na stan u zamjenu za pomoć u kući. Istočnu Srbiju je poslednjih godina. Troclanoj porodici potrebna kuca ili stan za cuvanje ili odrzavanje u.

Cuvanje kuce ili stana
Obitelj Franjić u vlasništvu ima kuću, a majka dvoje malodobne djece nije plaćala najam i račune. Osim ponude cateringa, sala i raznih kićenja, Hercegovcima je u ponudi i čuvanje kuća ili stanova za vrijeme svadbenog slavlja, piše Moja. Dajem na cuvanje studentkinji ili mladjoj zenskoj osobi namjesten stan 48m2 u. Paket domarskog održavanja sadržan u cijeni. Mladi bracni par srpske nacionalnosti,sa detetom starosti cetri ipo godine i sa drugim detetom na putu, primili bi stan ili kucu na cuvanje na teritoriji B. Vlasnik ste nekretnine za odmor (kuća,apartman),u kojoj boravite kraći dio godine za vrijeme trajanja Vaših godišnjih odmora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.