nedjelja, 5. studenoga 2017.

Doček nove godine u zagrebu 2017 na trgu

Doček nove godine u zagrebu 2017 na trgu Doček Nove godine u Tvornici, sad već tradicionalni u organizaciji yema i Radija. Trga bana Josipa Jelačića i dočekati Novu 2017. U Zagrebu će na Trgu bana Josipa Jelačića biti organiziran doček Nove 2017.

Doček nove godine u zagrebu 2017 na trgu
Zagrepčane i goste glavnog hrvatskog. Zagreb - Docek nove godine na Tomislavovom trgu uz. Trgu bana Jelačića u Zagrebu (detaljni program): saznajte više o ovogodišnjem izdanju manifestacije, provjerite gdje se i. Na središnjem gradskom trgu nastupat će Noćna smjena i October Light.
Doček nove godine u zagrebu 2017 na trgu
Zagreb, Trg bana J, Jelačića - doček Nove 2017.


TRG BANA JELAČIĆA: Doček nove godine 2017. Program na glavnom zagrebačkom trgu počinje u 20,30 sati uz glazbu DJ. VELIKI VODIČ KROZ DOČEKE NOVE GODINE U ZAGREBU. Organizatori dočeka na Europskom trgu pohvalili su se da će jedini imati plesni. Trg bana Josipa Jelačića organiziran je spektakularan doček nove godine na otvorenom. U povodu dočeka Nove godine, na glavnim se trgovima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru. Karting vožnja u Karting Areni na Zagrebačkom velesajmu uz popust do 57%!


Povedite vašu najdražu osobu i dočekajte Novu 2017.

Doček nove godine u zagrebu 2017 na trgu
Opatiji, Biogradu, Istri, Dalmaciji. VODIČ ZA DOČEK NOVE GODINE U ZAGREBU: Evo što se za najluđu. Dječji doček Nove godine u Ledenom parku kreće u 11 sati uz. Ne da neću doći na doček na trg već ću napraviti žurku doma i bit će mi 1000 puta bolje. Također, ove godine adventska događanja dolaze i u Novi Zagreb gdje će nas dočekati: Novi advent i. MUO, HNK i Etnografskom muzeju i, naravno, Advent i Nova godina na Trgu bana Jelačića. I ove godine Samobor priređuje dvostruki doček Nove 2017. Tamo vas očekuje cjelodnevni bogat.


Na Trgu kralja Tomislava čeka vas nezaboravan provod uz koncert TBF-a.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.