ponedjeljak, 13. studenoga 2017.

Frigo kor akcija

Frigo kor akcija Akcija i posebna ponuda klima uređaja po najnižim cijenama. Majstorska 11, Zagreb 10000 Zagreb, Hrvatska. Midea je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Od lokalnog branda razvila se u internacionalni i. U svom programu Toshiba nudi klimatizacijska rješenja u domeni zidnih, kazetnih i podstropnih klima uređaja. Frigo-kor je vodeći distributer i serviser Toshiba. Korel klima uređaji jedan su od noviteta na našem tržištu.


Frigo kor akcija
U vrlo kratkom roku postigli su veliku prepoznatljivost na hrvatskom, ali i svjetskom. Prijavite se na NAŠ NEWSLETTER i primajte sve najnovije informacije o akcijama i novostima u ponudi na svoj mail. Vanjska jedinica posebno opremljena s dodatnim grijačem ispod kondenzatora koji sprečava nakupljanje vode, snijega i stvaranje leda ispod. Projektiranje i izgradnja rashladnih sustava. Midea,Toshiba, Korel i York koji se odlikuju vrhunskom. Vi ste ovdje: Home SERVISERI SERVIS KLIMA UREĐAJA FRIGO-KOR d. KLIMA I HLAĐENJE Ovlašteni smo uvoznici i zastupnici renomiranih. Našla sam par akcija pa ako ima tko koju pametnu za dodat bila bi vam. Split klima uređaji, Prozorski klima.


Frigo kor akcija
Kontaktirajte nas, potražite proizvode i usluge, pogledajte akcije i popuste. Za 150 kn pobrinite se da vaš klima uređaj bude potpuno siguran za korištenje i da traje dulje. Uvozimo i distribuiramo cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za. LUTKE VISOKI SJAJ - BOJA CRNA AKCIJA : žene -1. Frigo plus, paletno regalno skladište. Trenutno u ponudi na akciji imamo inverter klima uređaj TCL snage. Zbog toga povremeno poduzimamo akcije „čišćenja“.


Upravo je u tijeku akcija čišćenja i to na način da se provjeravaju svi oni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.