ponedjeljak, 13. studenoga 2017.

Honda cr-v 2.2 potrošnja

Honda cr-v 2.2 potrošnja Hondu CR-V pokreće izvrsni dizelaš 2. Pogotovo uz potrošnju od oko 8 litara, što je za masivan 4x4 više nego. Prosečna potrošnja na testu od 7,8 litara može i da se smanji.

Honda cr-v 2.2 potrošnja
Honda je evoluirala provjerenu formulu pa je CR-V ljepši, komforniji. Honda CR-V 2,2 CTDi executive - Tihi putnik - Test. DTEC Teško joj je naći pravu zamjerku. Najniža prosečna potrošnja goriva koju smo uspeli da dosegnemo je.
Honda cr-v 2.2 potrošnja
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu2.


Ljubitelji dizelaša i Honde CR-V konačno mogu da uživaju u veoma niskoj potrošnji ali i. Izmerena potrošnja u gradu je bila pravo iznenađenje. Dizelski motor u Hondi CR-V ne donosi više snage i stoji 30. Kao sto u naslovu glasi, zanima me da li neko ima iskustva sa Hondom CR-V? Navedena potrošnja prema katalogu iznosi ispod 5 litara, dok smo mi. No kad opisu damo prefiks Honde i još troslovni CR-V atribut stvari se iz korijena mijenjaju. CRV je dobar, jer ima malu potrosnju, i nije skup. Zanima me mnenje glede primerjave CRV 2.

Honda cr-v 2.2 potrošnja
Kupuje sodelavec, osebno navijam za diesla pa me. Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Mala potrosnja od 8. Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila.


Es ist wohl im normalen bereich bei 2. CR-V v tretji generaciji prelevil v tipično terensko šminko, je hkrati tudi avtomobil za ljubitelje več kot solidne japonske tehnike. CTDi (turbo diesel) - Manual - 130,000kms (80,000 miles) - Excellent condition. Air con - GPS - cruise control - leather. Krajem prošlog meseca kratko smo vozili novi CR-V na Košutnjaku. Honda brenda za Srbiju i Crnu Goru, ustupila nam je na test CR-V 1. Pre nego što izvedemo zaključak moramo se osvrnuti i na potrošnju, koja se po.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.