srijeda, 8. studenoga 2017.

Imt 539 kolicina ulja u motoru

Imt 539 kolicina ulja u motoru Uputstvo je prilagodeno osnovnom modelu. Kolicina goriva, ulja i vode Rezervoar za gorivo Ulje u motoru Ulje u. Flere resultater fra poljoprivredni-forum.

Imt 539 kolicina ulja u motoru
BufretLignendeOversett denne sidentraktora IМТ-539. Traktor IМТ-539 kao poljoprivredni traktor ispunjava uslove prema pravilniku o za-. Traktor koji se proizvodio u pogonima IMT-a gotovo pola veka. Pritisak ulja u motoru je dozvoljen 4. Traktor IMT-539 kao poljoprivredni traktor ispunjava stiti na radu u. Sipao u auto,Fiesta 1,8TDDI 2000, po knjizi, 6,1l sa zamenom filtera, (bez 5,5 )i nivo se ocrtava na mernoj sipci na nekom suzenju.


Količina goriva, ulja i vode (L) Rezervoar za gorivo: 35. SAE 40 u motoru je samo za vrućine kakve su u toku (i kad jutarnja nije ispod 15 cel.). U P U T S T V A za rukovanje i održavanje traktora IMT-539. INDUSTRIJA MAŠINA I TRAKTORA — BEOGRAD. Zanima me koje ulje je prepručljivo stavljati u hidrauliku i mjenjač imt 539. Transhidrol 85 ili neki drugi proizvođač s tom gustoćom ulja. Za IMT traktore iz iste tvornice preporučuju OMV truck SAE 10W.

Imt 539 kolicina ulja u motoru
Трактори ИМТ 533 и 539 су лаки за руковање изузетно покретљиви и окретни а. Kada je nivo ulja u motoru visok onda se radilica kupa u ulju sto dovodi do.


Dijagnostika stanja i period upotrebe motornih ulja Degradacija ulja u toku eksploatacije se ne može sprečiti, ali se može usporiti redovnim. Glavna razlika u odnosu na 533 jeste motor od 39 KS, te je bio. Razlikovao se od 5360 u samom motoru. Ako može tko malo pojasniti šta se točno dešava u motoru vozila pri. E može li ta velika količina ulja umjesto blokade motora napraviti da se. Pogodan je za rad u svim klimatskim uslovima a razvijen je za traktorsku, industrijsku i brodsku primenu.


IMT 539) odmah poslije prevrtanja?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.