ponedjeljak, 6. studenoga 2017.

Iphone 6s zamjena stakla

Iphone 6s zamjena stakla Na vječno pitanje da li je moguće promijeniti samo staklo bez. A ne zelim ni znati koja je cijena na 6s radi force toucha. Prije 5 dana - Opširnije: Nudimo uslugu zamjene prednjeg stakla na.

Iphone 6s zamjena stakla
Mobitel vam je pao, staklo se razbilo a ekran i. Servis se sastoji od zamjene mikrofona na doljnjoj strani uređaja koji se nalazi. IPHONE, EKRAN IPHONE , ZASLON IPHONE 6, ZAMJENA. Fizička oštećenja stakla i LCD-a koja se svakome od nas mogu dogoditi a.
Iphone 6s zamjena stakla
Gdje u Splitu mogu pronaći povoljan servis za zamjenu ekrana?


Tražite profesionalni SMARTPHONE servis? Oslonite se na naše znanje, iskustvo i optimalne cijene usluga. Zamjena touchscreen digitalizatora (staklo). Staklo se moze mjenjat samo ako je staklo napuklo a sve ostalo radi. U mogucnosti smo zamjeniti i poazadinsko osvjetljenje kao i 3d touch ako ima problema. Mnogi servisi još dan danas ne rade zamjene stakla na mobitelima jer za to treba dosta vremena, veliki je rizik i. Da bi uopšte mogla da se uradi zamena stakla najbitnije je da displej sa. Brzo i kvalitetno rješenje za novi ekran.


Iphone 6s zamjena stakla
Izmjena i popravak touch screen stakla, LCD ekrana i kompletnih panela. Zamena baterije , fletova , tastera , mikrofona , zvucnika , slušalice , vibracije , maske. U nastavku teksta nalaze se cijene i. ZAMJENA STAKALA (OCA )SAMSUNG GALAXY S3,S4 ,S5,S6,S7. Jedan od najčešćih oblika oštećenja na Apple telefonima je polomljen ekran (Display). Ekran naravno može imati i druge probleme kao što je. Sinoc sam razbio staklo, nije ekran pukao. Nova metoda reparacije stakla, kompletna mašinska zamena i OCA optički stiker. Napomena: Prikazana cena je samo za uslugu servisa zamene delova, u cenu ne spada materijal tj.


Od zamjena slušalica, zvučnika, usb konektora i konektora za punjenje do zamjena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.