petak, 10. studenoga 2017.

Korcula zagreb autotrans

Korcula zagreb autotrans Pogledajte vozni red i cijene karata za autobus Zagreb - Korčula. Autobusne karte možete kupiti i preko Autotrans web shopa! Saznajte prodajna mjesta za autobusne karte na Korčuli.

Korcula zagreb autotrans
Od sada s povratnom kartom Autotransa možeš putovati i na noćnom polasku iz Zagreba za Rijeku ili. Autobusni kolodvor Korčula opće informacije, redovi vožnje i najpopularnije. Autobus Zagreb - Zadar - Split - Korčula - Vela Luka - vozni red i cijene za 2016.


Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne.

Korcula zagreb autotrans
Autobus Blato (Korčula) - Zagreb - vozni red i cijene za 2017. Autobusnog kolodvora u Zagrebu i svih gradova na Korčuli. Slijedeći autoprijevoznici imaju polaske na ovoj ruti: Naziv autoprijevoznika, Ocjena. Ruta između Zagreb i Korčula je ocijenjena ukupno 0. Informacije i rezervacije voznih karata. S autobusnog kolodvora u Korčuli postoji i autobusna linija za Dubrovnik. Sve autobusne linije iz Korčula do Zagreb i povratak. Provjeri vozni red svih autobusnih prijevoznika i pronađi svoju jeftinu kartu na CheckMyBus.


Contact information, location, arrivals and departures of buses at the Korčula bus terminal.

Korcula zagreb autotrans
Dubrave D 1428v ona je uvik prije vozila za Zagreb,a s njim sam se vozija kad je na Korčuli pa snig pa ni jedan autobus nije. There is at least one daily bus that connects the island with Dubrovnik, Split, Zadar, Knin, Plitvice Lakes, Karlovac and Zagreb. Kontakt informacije, lokacija, polasci i dolasci autobusa na kolodvor Korčula. Zagreb - Karlovac - Plitvice - Gračac - Knin - Sinj - Split - Makarska - Ploče. Korčula je pak učestalim trajektnim vezama povezana s Orebićem, te vezama.


For timetables plase visit Autotrans Rijeka Web pages. Zagreb - Rijeka, then by car or Jadrolinija passenger car-ferry.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.