srijeda, 29. studenoga 2017.

Lampe sa senzorom

Lampe sa senzorom Led zidna vanjska lampa STYLE Globo 3201-2SL. Predstavljamo vam ponudu rasvjetnih tijela sa senzorima pokreta, za vanjsku i unutarnju upotrebu. Naš izbor obuhvaća ponudu dostatnu.

Lampe sa senzorom
Njihova se praktičnost još više poveća kad se namjeste na 140-, 180- ili čak na 360-stupanjski senzor pomicanja koji lampe upali tek tada kada se prepozna. Prodaja vanjske rasvjete, vanjskih lampi i svjetiljki u malim oglasima sa slikama i cijenama. VANJSKA ZIDNA INOX KUGLA SA SENZOROM D210. LED reflektor sa senzorom Bauhaus 20 W.
Lampe sa senzorom
Steinel vanjska svjetiljka sa senzorom nehrđajući čelik L 20.


LED žarulja 4W, E27 sa senzorom pokreta Snaga: 4W Lumen: 400lm Radni vijek: 50000h Baza: E27 Radni. Postolje kao i sama lampa se toriraju 360 stepeni Osvetlite verandu sobu nadstresnicu dvoriste Moguce je lampu nositi na kamppovanjeAktivira se na pokret do. UV Led lampa protiv komaraca Verso IK - 01. Lampa vanjska zidna (senzor za pokret). Ensto rasvjeta (rasvjetni sustav sa senzorom pokreta). Globo Projecture i vanjska zidna lampa sa senzorom (34115S). Reflektor-lampa sa senzorom 500W Womax.


Vanjska zidna lampa sa senzorom, art.

Lampe sa senzorom
Napon: 230 V - 50 Hz Aluminijsko kućište sa staklom otpornim na temperaturu Snaga: 500 W Dimenzije:. Dvije zidne lampe sa senzorom pokreta 11 x 35 cm at vidaXL. Besplatna dostava ▻ Povoljna vlastita marka ▻ Sve za Vaš dom i vrt ▻ Pristaje svakom. Naročito pogodna za situacije u kojima posjetitelji koji ne poznaju prostor trebaju koristiti. Stolna svjetiljka E27, 60 W, bijela. Proizvodi; Traži; Info & usluge; Košarica; Moj profil.


Pogledajte kako smo ih složili u našim trgovinama. LED lampa sa senzorom pokreta za samo 99 kn! Mogućnost dostave za cijelu Hrvatsku! Moguće spajanje 3 lampe u kompletu s jednim senzorom. Kada se lampa sa senzorom aktivira, ostale.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.