subota, 4. studenoga 2017.

Lampe za glavu prodaja

Lampe za glavu prodaja Led lampa prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: led lampe. Lampa za lov prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Lampe za glavu prodaja
LED Lampa nove generacije, za na glavu (naglavna, čeona) sa dva optička fokusa (zoom-a). Led svjetiljka prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Glava lampe sastoji se od visokovrijednog nehrđajućeg čelika, a tijelo je izrađeno od tvrde. Ako Vas zanimaju veleprodajne cijene bez PDV-a (VPC) za daljnju prodaju, ili naše izvozne.
Lampe za glavu prodaja
Performаnse: 100 lumenа; Bаterijа Incl.


AAA (Mikro); Težinа 80 g; Veomа svetаo, dugotrаjno svetlo; Podesivа u 5 pozicijа; Vreme. I-VIEW lampa za glavu je najnovija generacija Scangrip lampi. Lampa je dizajnirana da osvetljava celo vidno poljem a ne samo deo koji je nejbliži. Naglavne svjetiljke - lampe za rad i sportske aktivnosti: planinarenje, alpinizam, lov i ribolov, trčanje, kampiranje, boravak u prirodi, rad u. EXTREMNO JAKA LOVACKA LAMPA ZA GLAVU. Lampe, LED lampe, vojne, lovačke profesionalne, taktičke i farovi za lov - online prodaja. Veliki izbor, odličan kvalitet, male cene, brza dostava - Srbija. Lmape za kačkete, lampe za glavu i sl.

Lampe za glavu prodaja
Informacije o prodaji putem kontakta.


Dioda i elektronika su zajedno smešteni u piluli u glavi lampe. Cela pilula može da se zameni za 30ak sekundi nakon. Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. LED Lampa sa trakom za glavu -NOVO Veoma prakticna LED lampa pogodna. Internet prodaja baterijske, Punjive baterijske lampe, LED baterijske lapme. Nextorch Eco Star baterijska lampa sa trakom za glavu pink 787 - Kliknite za. Dodatak za Fenix baterijske lampe; Napravljen od PC 2805 plastike; Izdržljiv na.


Li-ion bateriju; Dužina: 135mm; Prečnik: 25.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.