subota, 4. studenoga 2017.

Menadžment slavonski brod upisi

Menadžment slavonski brod upisi Obavijest i upute za upis u više godine studija u akademskoj 2016. STUDIJA MENADŽMENT NA VELEUČILIŠTU U SLAVONSKOM BRODU U AKADEMSKOJ. Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Menadžment slavonski brod upisi
Odluka o uvjetima upisa studenata u višu godinu studija u. Mile Budaka 1, 35000 Slavonski Brod. Pravo upisa za redovito studiranje ostvarili su. Odabrali ste mjesto: Slavonski Brod.


Menadžment slavonski brod upisi
Suvremeni proizvodni postupci, Suvremeni proizvodni menadžment, Konstruiranje i numeričko modeliranje. Spomenuli ste novi Specijalistički diplomski stručni studij menadžmenta. Vjerujem da već pripremate sve potrebno za upis nove generacije studenata u. Raspisan je natječaj za upis studenata u prvu godinu stručnih studija na. CROATIA - Slavonski Brod HR-35000, Trg Ivane Brlić Mažuranić 2 , tel. Turistički i hotelski menadžment je novi stručni izvanredni studij. Uvjeti upisa: Kandidati ostvaruju pravo izravnog upisa ako su položili. Grad Slavonski Brod poziva sve zainteresirane roditelje na upis učenika u program.


Doktorsku disertaciju na temu: „Model kontrolinga poslovnog sustava kao podrška odlučivanju u menadžmentu“ obranio je 2009.

Menadžment slavonski brod upisi
Slavonskom Brodu i njihov trajni ostanak koji je preduvjet za pokretanje. Razredbeni postupak za upis provodi se u ljetnom i jesenskom razredbenom roku. Promovirani su prvostupnici stučnog studija menadžmenta, proizvodnog strojarstva i bilinogojstva. Diplome prvog stupnja visokog obrazovanja. Po njoj, kandidati koji ostvaruju pravo upisa u područje biomedicine i zdravstva, polje farmacija, imaju.


Strojarski fakultet, Slavonski Brod. Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Prije 6 dana - Steknite zvanje s upisom u radnu knjižicu, a kod nekih programa obrazovanja i međunarodno priznati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.