nedjelja, 12. studenoga 2017.

Minimalna plaća 2017 rrif

Minimalna plaća 2017 rrif Minimalna plaća 2017 rrif Nova minimalna plaća je plaća koja će se obračunavati za mjesec. Minimalna plaća je najniža svota bruto plaće koja radniku pripada za rad u punom radnom. Pravilnik o dopuni Pravilnika o dodacima na plaću djelatnih vojnih osoba.

Minimalna plaća 2017 rrif
Obračun dnevnica za službena putovanja u inozemstvo u 2017. RIF-ov kontni plan prilagođen novim financijskim izvještajima. Kalkulator plaće (osobnog dohotka) za 2017.
Minimalna plaća 2017 rrif
Visina minimalne plaće za razdoblje od 1. Pomoću kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno provjeri procijenjeni. Pripremili smo za Vas kalkulatore plaće, drugog dohotka te kredita.


Upišite bruto ili neto iznos plaće ili drugog dohotka i izračunajte što se sve mora podmiriti iz. Izračunajte kolika će vam plaća biti u 2017. Ministar financija Zdravko Marić predstavio je opsežnu poreznu reformu. Vlada je uredbom u četvrtak na sjednici odredila visinu minimalne plaće u 2017. Plaće, doprinosi, drugi dohodak od 1. Podaci za obračun su uzeti iz RRIF-a Siječanj 2017.

Minimalna plaća 2017 rrif
See who you know at RRiF - Računovodstvo, revizija i financije, leverage your professional. U kalkulatoru su primijenjeni parametri za obračun drugog dohotka koji vrijede od 01.


Novi iznos minimalne plaće, kao i novi iznosi osnovica za obračun. Primjer –OBRAČUN POREZA IZ PLAĆE OD 1. Očito je visina osnovice za plaću osnivača tvrtki za deset kuna zbunila i same knjigovodstvene servise, koji. Informacije sa RIF-ovog seminara o primjeni novih zakona i izmjena. Uredba o visini minimalne plaće, koja u 2017. Nova visina minimalne plaće primjenjuje se kod obračuna plaće za mjesec siječanj 2017. RRiF Visoka škola za financijski menadžment. Videos by RRiF - Računovodstvo, revizija i financije in Zagreb.


Prezentiran je i Financijski plan za 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.